Ouderen helpen met boodschappen

Ouderen helpen met boodschappen doen

Ouderen helpen met boodschappen

Sta je regelmatig in de supermarkt met het idee, ik kan ook wel wat boodschappen meenemen voor een ander? Ouderen helpen met boodschappen is precies wat je kan doen op de website van HandigeHelden.

Waarom ouderen helpen met boodschappen doen?

Voor de meeste mensen is het doen van boodschappen een vanzelfsprekendheid. Maar voor ouderen kan dit behoorlijke fysieke beperkingen met zich meebrengen. Uiteraard zijn er tegenwoordig vele oplossingen voor in de vorm van bestellen en bezorgen van boodschappen, maar dit is niet voor iedereen weggelegd. Voor deze mensen is het super wanneer er een boodschap aan de deur gebracht wordt, naast het sociale aspect van andere mensen zien hoeven zij zelf niet de uitdaging aan te gaan om een brood te halen.

Het is ook leuk om samen op pad te gaan om boodschappen te doen. Zo wordt het als ware een uitje voor jullie beide. Op deze manier kun je iemand anders extra gelukkig maken.


Hoe kan ik ouderen helpen?

Om ouderen te helpen met boodschappen moet je eerst lid worden van HandigeHelden. Dit kan heel eenvoudig door je te registeren. Wanneer je geregistreerd bent kun je in het klussenoverzicht zien wie hulp nodig heeft bij het boodschappen doen. Via behulp van de chat kan de afspraak gemaakt worden!


Andere hulp dan boodschappen doen

Naast het helpen van ouderen met het doen van de boodschappen kun je ook helpen bij andere klussen. Zo wordt er veel hulp gevraagd bij tuinklussen en kleine huishoudelijke klussen. Sta je graag voor iemand klaar of wil je een klein zakcentje bijverdienen? Meld je dan aan als held!