Wilt u graag in de tuin werken?

Ga aan de slag

Het aantal ouderen in Nederland stijgt. Volgens de cijfers van het CBS zijn er inmiddels meer dan 3.3 miljoen 65 plussers in Nederland. Een automatisch gevolg is dat ouderen hierdoor langer thuis wonen. Hulpaanvraag zal hierdoor ook steeds meer toenemen en u kunt hierbij helpen. 

Het onderhoud van de tuin is voor vele senioren vaak een doorn in het oog. Het liefst willen ze hier zo lang mogelijk van blijven genieten. Hier kunt u bij helpen! 

Hoe kun je aan de slag gaan?

nederland.svg 1. Meld u aan
onderhoud.svg 2. Bekijk welke tuinklus u past
chat ballonnen.svg 3. Contact de persoon die tuinhulp nodig heeft

Hoe kan ik mijn hulp aanbieden?

Veel senioren hebben hulp nodig in de tuin. Maar veel kunnen geen dure hoveniers betalen. Hiervoor is HandigeHelden de perfecte oplossing. U kunt leuk bijverdienen, zelf tijden bepalen en levert een bijdrage aan de maatschappij.

Het werkt heel simpel. Meld u aan, ga opzoek naar de tuinklus die perfect bij u past en zoek contact met deze persoon. Maak afspraken met elkaar, ga aan de slag en laat iedereen weer genieten van de tuin.

Rick helpt u graag.jpg

Alle voordelen:

  • Zelf je werktijden bepalen
  • Leuke bijverdiensten 
  • Maatschappelijke hulp
  • Werk in uw buurt

Deze mensen hebben uw hulp nodig!

Mijn achtertuintje schoonmakenik wil graag dat mijn tuin 1 X per jaar goed achiingemaskt

Ik wil graag dat mijn achtertuin 2 X per jaar schoongemaakt wordt. Het gaat om onkruid weghalen, struiken snoeien,bladeren etc. In vuilniszakken doen, plaats aanvegen etc. Ik help zelf mee maar heb pijnlijke artrosehanden

koffie drinken,wandelen,boodschappen doen enz

Op dagen dat de heer des huizes naar de dagopvang van de Hullen gaat, zijn wij op zoek naar een vrijwilligster, leeftijd vanaf 20 jaar, die met mevrouw die nog thuis woont, gezellige dingen wil doen. Bijvoorbeeld een kopje koffie drinken, een wandeling met haar maken, boodschappen doen of samen de afwas enz. enz. Het gaat om de dinsdag, donderdag of vrijdag. Mevrouw zou het super fijn vinden om gezamenlijk iets te kunnen doen.

snoeien van ligusterhaag 7 meter

voorlopig eenmalig hulp gezocht