Wilt u graag iets voor iemand anders doen?

Ga aan de slag

Het aantal ouderen in Nederland stijgt. Volgens de cijfers van het CBS zijn er inmiddels meer dan 3.3 miljoen 65 plussers in Nederland. Een automatisch gevolg is dat ouderen hierdoor langer thuis wonen. Hulpaanvraag zal hierdoor ook steeds meer toenemen en u kunt hierbij helpen. 

Het onderhoud van de tuin is voor vele senioren vaak een doorn in het oog. Het liefst willen ze hier zo lang mogelijk van blijven genieten. Hier kunt u bij helpen! 

Hoe kun je aan de slag gaan?

nederland.svg 1. Meld u aan
onderhoud.svg 2. Bekijk welke klus u past
chat ballonnen.svg 3. Contact de persoon die hulp nodig heeft

Hoe kan ik mijn hulp aanbieden?

Veel senioren hebben hulp nodig bij verschillende klussen. Maar veel kunnen geen dure hoveniers, glazenwassers of schoonmakers betalen. Hiervoor is HandigeHelden de perfecte oplossing. U kunt leuk bijverdienen, zelf tijden bepalen en levert een bijdrage aan de maatschappij.

Het werkt heel simpel. Meld u aan, ga opzoek naar de klus die perfect bij u past en zoek contact met deze persoon. Maak afspraken met elkaar en ga aan de slag.

Rick helpt u graag.jpg

Alle voordelen:

  • Zelf je werktijden bepalen
  • Leuke bijverdiensten 
  • Maatschappelijke hulp
  • Werk in uw buurt

Deze mensen hebben uw hulp nodig!

Tuinieren , onkruid , snoeien

Ik zou graag 1x per 4a5 weken mijn tuin onkruid vrij en gesnoeid willen hebben

Verwijderen mos, groene aanslag en onkruid

Ik zoek iemand die het mos etc. rondom het huis wil verwijderen en die ook de groene aanslag verwijderd. Totale oppervlakte is circa 100 m2.

Hulp on tuin, voornamelijk onkruid wieden

Met Spoed gezocht: Graag een paar keer per maand een paar uurtjes onkruid wieden, wie kan daarbij helpen? Vergoeding €7,50 of €10,00 afhankelijk van leeftijd en ervaring.