Wilt u graag iemand anders helpen?

Ik kan hulp bieden

Hoe kan ik mijn hulp aanbieden?

Het aantal ouderen in Nederland stijgt. Volgens de cijfers van het CBS zijn er inmiddels meer dan 3.3 miljoen 65 plussers in Nederland. Een automatisch gevolg is dat ouderen hierdoor langer thuis wonen. Hulpaanvraag zal hierdoor ook steeds meer toenemen en u kunt hierbij helpen.

U kan helpen door lid te worden van HandigeHelden. Nadat u lid bent geworden, kunt u kijken welke klussen er allemaal al geplaatst zijn. Op het moment dat er een klus geplaatst is in uw omgeving waarbij u graag wil helpen, neemt u contact op met deze persoon om een afspraak te maken.

Hoe werkt het?

nederland.svg 1. Word lid en bekijk alle klussen in de buurt
onderhoud.svg 2. Ga opzoek naar de klus die goed bij u past
chat ballonnen.svg 3. Chat of bel met de heldzoeker en ga aan de slag
Mevrouw die de boodschappen gedaan heeft voor een ander.jpg

Wat zijn de voordelen?

Wanneer u bent aangemeld als held geeft dat vele voordelen. Zo valt er een klein zakcentje te verdienen door anderen te helpen. U mag maximaal een vergoeding vragen tot maximaal €15 per uur. Zo blijft de hulp voor iedereen betaalbaar.

Een handige held bepaalt zelf de in te delen uren. Heeft u veel vrije tijd of heeft u bijvoorbeeld alleen de woensdagmiddag tijd? Geen probleem, alles is mogelijk. U kunt ook structurele afspraken maken met de heldzoeker door bijvoorbeeld eens in de twee weken het gras te gaan maaien. 

Dit zijn de categorieën waarbij u kan helpen

Klussen
Dagje uit
Activiteiten
ICT
Administratief
Overig
Rick helpt u graag.jpg

Alle voordelen op een rijtje:

  • Bijbaan met betekenis
  • Leuke bijverdiensten
  • Zelf tijd en uren indelen
  • Toegang tot kortingen
  • Leuke en aantrekkelijke acties

Deze mensen hebben uw hulp nodig!

Tuin en schilderwerk

Iets schilderwerk en tuinwerk.

Tuin onderhoudt

Ik wil graag dat het onkruid uit mijn tuin wordt verwijderd. In eerste instantie eenmalig en daarna Indien nog. Ivm gezondheidsproblemen lukt het mij niet meer. Helaas want ik kan er van genieten. Het is niet een grote tuin. Ik hoor graag u reactie en wat de kosten zijn. Mvg Petra

Schilderij ophangen met plug

Ik heb al heel lang een schilderij staan. Wil het graag opgehangen zien. Nu ik heel erg moet budgeteren, wilde ik vragen of iemand dat voor mij kosteloos wil doen. Het gaat om 1 schilderij.