Wilt u graag in de tuin werken?

Ga aan de slag

Het aantal ouderen in Nederland stijgt. Volgens de cijfers van het CBS zijn er inmiddels meer dan 3.3 miljoen 65 plussers in Nederland. Een automatisch gevolg is dat ouderen hierdoor langer thuis wonen. Hulpaanvraag zal hierdoor ook steeds meer toenemen en u kunt hierbij helpen. 

Het onderhoud van de tuin is voor vele senioren vaak een doorn in het oog. Het liefst willen ze hier zo lang mogelijk van blijven genieten. Hier kunt u bij helpen! 

Hoe kun je aan de slag gaan?

nederland.svg 1. Meld u aan
onderhoud.svg 2. Bekijk welke tuinklus u past
chat ballonnen.svg 3. Contact de persoon die tuinhulp nodig heeft

Hoe kan ik mijn hulp aanbieden?

Veel senioren hebben hulp nodig in de tuin. Maar veel kunnen geen dure hoveniers betalen. Hiervoor is HandigeHelden de perfecte oplossing. U kunt leuk bijverdienen, zelf tijden bepalen en levert een bijdrage aan de maatschappij.

Het werkt heel simpel. Meld u aan, ga opzoek naar de tuinklus die perfect bij u past en zoek contact met deze persoon. Maak afspraken met elkaar, ga aan de slag en laat iedereen weer genieten van de tuin.

Rick helpt u graag.jpg

Alle voordelen:

  • Zelf je werktijden bepalen
  • Leuke bijverdiensten 
  • Maatschappelijke hulp
  • Werk in uw buurt

Deze mensen hebben uw hulp nodig!

Tuin hulp

Ik wil graag hulp in onze tuin. Kan het zelf helaas niet meer. Snoeien, onkruid wieden, gras maaien en wat er verder voorbij komt. Alle materiaal en elektrische grasmaaien aanwezig. Hoor graag. Groet, Anna de Vries

Helpen terras leggen op terras appartement. Van çomposiet hout,30 m2.

Op terras appartement helpen om een houten vloer te leggen d.m.v. planken op balkjes van composiet hout. Circa 30m2. 1 a 2 dagen werk.

Onderhoudsvriendelijk maken van tuin

Onkruid wieden, struiken weghalen, snoeiwerk, nieuwe beplanting plaatsen