Wilt u graag iets voor iemand anders doen?

Ga aan de slag

Het aantal ouderen in Nederland stijgt. Volgens de cijfers van het CBS zijn er inmiddels meer dan 3.3 miljoen 65 plussers in Nederland. Een automatisch gevolg is dat ouderen hierdoor langer thuis wonen. Hulpaanvraag zal hierdoor ook steeds meer toenemen en u kunt hierbij helpen. 

Het onderhoud van de tuin is voor vele senioren vaak een doorn in het oog. Het liefst willen ze hier zo lang mogelijk van blijven genieten. Hier kunt u bij helpen! 

Hoe kun je aan de slag gaan?

nederland.svg 1. Meld u aan
onderhoud.svg 2. Bekijk welke klus u past
chat ballonnen.svg 3. Contact de persoon die hulp nodig heeft

Hoe kan ik mijn hulp aanbieden?

Veel senioren hebben hulp nodig bij verschillende klussen. Maar veel kunnen geen dure hoveniers, glazenwassers of schoonmakers betalen. Hiervoor is HandigeHelden de perfecte oplossing. U kunt leuk bijverdienen, zelf tijden bepalen en levert een bijdrage aan de maatschappij.

Het werkt heel simpel. Meld u aan, ga opzoek naar de klus die perfect bij u past en zoek contact met deze persoon. Maak afspraken met elkaar en ga aan de slag.

Rick helpt u graag.jpg

Alle voordelen:

  • Zelf je werktijden bepalen
  • Leuke bijverdiensten 
  • Maatschappelijke hulp
  • Werk in uw buurt

Deze mensen hebben uw hulp nodig!

Klusjes huis en tuin

Gras maaien in de zomer 1 x per 1 a 2 weken. (1600 m2) Klusjes als er iets nodig is in huis. (Rookmelders ophangen, etc, kabels/storing tv)

Blad ruimen in mijn tuin van ongeveer 200m2, Duofietsen met mijn broer van 71 jaar met dementie

Ik zoek iemand die mij aan het einde van de herfst zou willen helpen met het bladruimen in mijn bostuin. Ook zoek ik iemand die het leuk zou vinden om regelmatig een eindje te willen gaan fietsen op de duofiets met mijn broer van 71 jaar die in een verpleeghuis woont in Driebergen. Hij is een gezellige en vrolijke man die nog goed mee kan trappen. Er is een duofiets aanwezig. Voor mij worden deze klussen helaas te zwaar

Het bijhouden van mijn voortuintje van ongeveer 4 bij 3 m.4

Wieden, misschien een keer omscheppen, aanhaken eventueel plantjes planten. Door ziekte kan ik het zelf niet meer.