Ik zoek een HandigeHeld.

Op HandigeHelden.nl vind je helpers uit jouw regio. Studenten, parttimers, gepensioneerden en zzp’ers. Al deze helden hebben één ding gemeen: hun oprechte interesse in hun medemens. Ook hebben ze een talent of expertise binnen hun vakgebied. Dus heb je een helpende hand nodig? Plaats dan gemakkelijk en kosteloos een klus op ons platform

Van klusjes doen tot een dagje uit
Onze HandigeHelden zijn er voor je. Ze helpen je bij klusjes in het huishouden of in de tuin. Bij het doen van boodschappen of bij het wassen van de auto. Met de belastingaangifte of met het opschonen van je computer of tablet. En niet alleen voor klusjes als deze kun je terecht op het platform van HandigeHelden. Want onze helden bieden ook een luisterend oor. Ze gaan met je op stap. Wandelen, fietsen, winkelen of een museum bezoeken. Ze brengen je ergens heen, lezen voor of passen op je kinderen of huisdieren.

Alle HandigeHelden zijn gecontroleerd
Bij HandigeHelden is niet zomaar iedereen een held. Je wil immers niet zomaar iedereen in en om je huis. Dus voordat iemand zichzelf een HandigeHeld mag noemen, screenen wij die persoon. Wij vragen om persoonlijke gegevens, het opleidingsniveau en de levensovertuiging. Ook doen we een ID-check en vragen we om een geldig legitimatiebewijs. Wel zo’n fijn idee dus, als er een HandigeHeld bij je op de stoep staat.

Ontmoet onze HandigeHelden / Maak een klus aan

Vind uw handige held
"Ik ben prima geholpen met mijn boekhouding."
Ria van Gilse
"Ik help elke week met boodschappen doen, daarna drinken we gezellig een kopje koffie."
Anja den Bleijden

Waarom handige helden?

  • max. € 15,- per uur
  • sociaal
  • door ons gecontroleerde helden
  • geen verborgen kosten
  • gedreven vanuit de wil om goed te doen
  • bij u in de buurt