Sorteer op afstand

Bijles basisschool

8050 Hattem

Mijn zoon zit in groep 8 kan wel wat bijles gebruiken voor begrijpendlezen en rekenen. Wie kan hem begeleiden tegen een betaalbaar tarief?

Details

Tuin onderhoud

8072 Nunspeet

Wij zijn op zoek naar iemand met groene vingers, die ons wil ondersteunen bij het onderhouden van onze tuin. Het betreft een tuin van 1000 m2, met gras, en bodembedekkers en diverse planten en bomen. Onze inschatting is ongeveer 4-8 uur per maand en daarnaast extra werk in voor- en najaar. We zijn opzoek naar een hobbiest / pensionado / bijklusser.

Details

Oppas gezocht voor me dochter

8023 Zwolle

Hoi, ik ben op zoek naar een oppas/gezelschap voor in het weekend. Mijn dochter is 13 jaar maar ik laat haar savond laat liever niet alleen in huis, vandaar dat ik op zoek ben naar een iets oudere meid die aanwezig kan zijn. Mocht je interesse hebben dan hoor ik het graag.

Details

Diverse klussen in huis

8019 Zwolle

Ik zoek een allround klusser voor o.a. het ophangen van gordijnrails, lampen, een kattenluik plaatsen, planken in een kast vervaardigen.

Details

Hondenoppas in eigen huis

8045 Zwolle

Ik zoek voor mijn hondje Kaatje, kruising Maltezer - Shih Tzu, 10 maanden oud, voor zo af en toe een oppas bij mij thuis. Ik wil graag weer eens naar een museum, sauna, dagje weg etc. Het gaat dus vooral om gezelschap, spelen, af en toe naar buiten en een hapje en een drankje

Details

Tuin

8026 Zwolle

Onkruid weghalen en gedeelte stenen leggen.

Details

Schuifkast onder schuin dak op zolderkamer

8085 Doornspijk

Welke timmerman/klusjesman weet een slimme oplossing om een lage schuifkast te realiseren? Het materiaal (berken platen) heb ik al gekocht, maar de bevestiging geeft me kopzorgen. Situatie: het schuine dak op zolder is geisoleerd en afgewerkt met gipsen platen. Daaronder lopen horizontaal de dakbalken. De hoogte van de balken is bekend/te traceren. Bedoeling was een railsysteem op zo'n 1 m hoogte aan het schuine plafond te bevestigen en daarin schuifdeuren te hangen. Alleen blijkt op die hoogte geen balk te lopen. Er moet dus een slimme constructie bedacht worden, of een ander syteem toegepast worden.

Details

Onze partners