Klussen

Overzicht aangeboden klus categorieën
Tuinieren
Dagje uit
Activiteiten
ICT
Administratief
Overig
Filter op
Tuinafval wegbrengen

allereerst het tuinafval naar het afvalstation brengen en resterende tijd vullen met het verwijderen van het onkruid om het huis. *Aanhangwagen of busje is wel nodig voor het wegbrengen van het tuinafval. Verzoek om dit te regelen door tuinhulp >maximaal 5 uur

Hulp bij het maken van een website met Sitebuilder

Ik ben kunstenaar. Had websites, maar degene die dit deed is gestopt. Ik heb inmiddels zelf een domeinnaam, webhosting en Sitebuilder (abonnement voor twee maanden). Ik ben begonnen, maar vind zit nu 'vast' omdat ik de structuur van de site opbouw nog niet begrijp en raak in de war van de helpdesk e.d.

Sporten

Ik zoek een sportieve vrouw of man om mee te sporten, bijvoorbeeld bij goed weer buiten te tafeltennissen of te tennissen. Ik ben geen beginner, maar ook niet echt heel goed hoor, maar doe het ontzettend graag. Iets voor jou? Groetjes, Anne

Buitenkant houten huis schuren en schilderen

Het zou heel fijn zijn als ik hulp krijg bij het hoognodig onderhoud van mijn houten woning ?

Dimschakelaar aan de muur repareren

Mijn plafondlamp gaat ineens niet meer aan. Ik denk dat het aan de dimschakelaar aan de muur ligt. Of iets in de lamp zelf want de dimschakelaar in hetzelfde contact voor de achterkamer doet het wel. En ook graag 2 lampen verwisselen.

Hulp voor tuin snoeien en op ruimen groen

Ik wil graag hulp voor in mijn tuin kan het niet meer zelf voornamelijk snoeien En onkruid zelf matriaal in huis en het groen weg gooien vuilnis bak groen vlak bij

uitleg vergaderen via zoom

maandag a.s. 2november moet ik vergaderen via zoom.Wie kan mij uitleggen hoe ik dat op mijn laptop moet doen?

Lampen die ik niet los krijg los maken en vervangen.

graag vind ik iemand die mijn lampen die vastzitten los gemaakt worden (misschien met gereedschap) en vervangen worden.

tuinklus

tuin snoeiwerk plus onkruid verwijderen

Behangen

Ik heb een kleine kamer waarvan 2 muren behangen moeten worden

Activiteit

Auto wassen en stofzuigen

Laminaat leggen

Wil laminaat laten leggen 55m2

Tuin winterklaar maken

Ik vraag hulp met snooien van planten en dode planten weghalen. Mijn tuin is klein - ongeveer 1 1/2 x 3 1/2 meter. Kennis van tuineren vereist.

Appartuur aansluiten op TV

Ik vraag hulp om diverse programma's aan te sluiten op mijn TV.

snoeiwerk tuin

de laurus van ongeveer 4 meter breed en bijna 4 meter hoog moet gesnoeid worden.Van de bovenkant ongeveer een meter eraf.Ik ben in het bezit van een elektrische heggenschaar.

Boodschappen doen

Ik ben 66 jaar en door mijn ziekte val in de risicogroepvoor Corona en ik zoek daarom iemand die voor mij 1 of 2 x per week boodschappen wil doen bij de supermarkt.

I heb een grote tuin en wil graag blad opruimen

We zouden het fijn vinden als het blad geruimd wordt en de stoep geveegd kan worden. Eens in de twee weken

Tuinwerkzaamheden

Bladblzazen(in de herfst), onkruidwieden ( af en toe), grasmaaien.

Tuinklusjes

Ik zoek af en toe hulp voor in de tuin. Onkruid verwijderen (er staat niet veel), kantjes van het gras knippen, schoffelen en af en toe een plant verkleinen. In het voor en najaar een heg snoeien. (electrische heggenschaar is aanwezig) Ik heb handarthrose en krijg nog geen schep in de grond.

Hulp bij Facebook En Instagram op Mac computer

Het zou geweldig zijn als iemand met Mac -apple- kennis en verstand van Facebook eo andere social media mij helpt om dit onder de knie te krijgen!

Tuinklus

Ik ben een alleenstaande vrouw van 70jaar en ben pas verhuisd .Voor in de tuin staan wat struiken waarvan 2 grote struiken met rode besjes. Had die graag verwijderd maar ben daar zelf niet toe in staat. Wie biedt míj hulp?

Schilderij ophangen met plug

Ik heb al heel lang een schilderij staan. Wil het graag opgehangen zien. Nu ik heel erg moet budgeteren, wilde ik vragen of iemand dat voor mij kosteloos wil doen. Het gaat om 1 schilderij.

Grasmaaien (en tuin onkruidvrij houden)

Ik ben op zoek naar iemand die het gras wil maaien. Plm. 750 m2. Liefst elke week. En als je het leuk vindt ook de tuin vrij houden van onkruid. Wij wonen in het buitengebied van Doornspijk, aan de Bovenweg.

Tuin onderhoudt

Ik wil graag dat het onkruid uit mijn tuin wordt verwijderd. In eerste instantie eenmalig en daarna Indien nog. Ivm gezondheidsproblemen lukt het mij niet meer. Helaas want ik kan er van genieten. Het is niet een grote tuin. Ik hoor graag u reactie en wat de kosten zijn. Mvg Petra

Onderhoud Tuin

Eenvoudig tuinonderhoud Graag zou ik willen dat 1x in de maand mijn tuin onkruidvrij gemaakt zou worden. Om gezondheid reden gaat het me teveel moeite te kosten. Het gaat hier om een klein tuintje, in het midden tegels aan de rand een heg en daar voor diverse struiken. Verwijderen van gras tussen de tegels , uitgebloeide bloemen, onkruid. Een of twee keer in de maand.

Tuin

Ik zou graag hulp willen bij onkruid af en toe weg halen wat tussen de tegels groeit en 2 x per jaar de heg snoeien tegen kleine vergoeding

beukenhaag knippen/pad geveegd

De beukenhaag moet 1 x per jaar worden geknipt

Onkruid verwijderen en snoeien

Mijn tuin voor- en achter bestaat hoofdzakelijk uit tegels, met daarin 3 houten bakken in de achtertuin en 1 in de voortuin. Ik heb rugklachten en het lukt mij noch mijn man om de tuin onkruid vrij te houden. Er zijn ook nog regelmatig andere klussen in de tuin, zoals snoeien. Het lijkt me handig als degene(n) die hulp komt bieden ook een kijkje neemt in wat hij of zij verder nog kan betekenen in de tuin :) Bij vergoeding vul ik nee in. mocht het niet lukken om gratis hulp te krijgen dan hoor ik dit graag en ook wat de dan kosten die hieraan verbonden zijn.

Schilderwerk

Wat bijwerken.

Tuinwerk

Iets mee helpen in de tuin.

Tuin en schilderwerk

Iets schilderwerk en tuinwerk.

snoeien langs de straatkant.

Ik heb langs de straatkant een hekje en in de tuin uiteraard planten. Die planten groeien zo snel dat ik het niet bij kan houden met snoeien. Ik ben 76 jaar oud en niet al te best meer ter been, en ik kan heel goed hulp gebruiken. Ik hoop dat ik zo duidelijk heb omschreven waar ik hulp bij nodig heb en waarom.

Mijn achtertuintje schoonmakenik wil graag dat mijn tuin 1 X per jaar goed achiingemaskt

Ik wil graag dat mijn achtertuin 2 X per jaar schoongemaakt wordt. Het gaat om onkruid weghalen, struiken snoeien,bladeren etc. In vuilniszakken doen, plaats aanvegen etc. Ik help zelf mee maar heb pijnlijke artrosehanden

Douchegordijnstang enz. ophangen, kastjes in elkaar zetten

Op te hangen in douche: 1) gordijnstang, 2) handdoekenrek, 3)opklapzitje Kasten(tjes) in elkaar zetten: 1 hoge (smalle) badkamerkast en 2 lagere kastjes. Er is iemand die mij wil helpen, maar ook niet alles meer kan, wil het echter graag samen doen met een "handige held". Eventuele vergoeding notk.

de heg knippen en het tuingroen opruimen

Het is afhankelijk van de prijs, maar voor mij zou een keer per maand goed zijn om te worden geholpen

Ik heb lage heggetjes in de tuin. Die moeten nodig gesnoeid worden. Dat is het voornaamste, maar er staat ook nogal wat onkruid op het pad.

Zie de korte omschrijving.

Ik heb lage heggetjes in de tuin. Die moeten nodig gesnoeid worden. Dat is het voornaamste, maar er staat ook nogal wat onkruid op het pad.

Het zou fijn zijn als u de heggetjes kunt komen snoeien, en nog wat extra werk als er tijd genoeg is.

schutting

schutting 2.50x2.00 mtr van planken en palen maken, en deur met beslag plaatsen

Kunstheggen plaatsen

Zou graag kunstheggen willen hebben in mij tuin. Aan 2 kanten en de achterkant schutting plus poort plaatsen. Wie zou dat tegen een redelijke prijs willen en kunnen doen.

Onkruidverwijderen

Ik wil heel graag dat het onkruid in m'n achtertuin en aan de voorkant van de woning verwijderd word, ik vraag het via deze site daar ik in mijn omgeving niemand ken aan wie ik het kan vragen. Wie ik ben? J.Busink, gepensioneerd, en woon in Hendrik Ido Ambacht. Daar mijn gezondheid te wensen overlaat, ik heb n.l. twee nieuwe knieën en 4 wervels in mijn rug die vast gezet zijn, waardoor kan ik niet meer bukken. Ben ik op zoek naar 'n vrijwilliger die dit voor mij zou willen doen, ik wacht in spanning op wie mij komt helpen.

Tuin verzorgen maaien. Onkruid verwinderen

1x per 14dagen tuin verzorgen ongeveer 300 m2 onkrijd verwijderen met bosmaier dofe bloemen bereijderen terras met karcher doen

Eenvoudig tuinonderhoud

Graag zou ik willen dat 1x in de maand mijn tuin onkruidvrij gemaakt zou worden. Ik ben enige tijd geleden getroffen door een herseninfarct, dus zelf doen begint mij teveel moeite te kosten.

hulp bij computerwerk

hulp bij computerwerk

tuinhulp

af en toe hulp bij mijn tuinwerk

Muurtje metselen

Een muurtje metselen in de tuin Maatriaal is aanwezig behalve een metselmixer en bak

Portemonnee ophalen

Zie omschrijving

Onkruid uittrekken en heg snoeien.

Hallo Held, graag zoek ik iemand die bij mij onkruid wil uittrekken en de heg wil snoeien. Ik heb zowel een hand snoeischaar als wel een elektrische snoeischaar. Natuurlijk vind ik het heel gezellig wanneer wij op een gegeven moment, bij mooi weer in de tuin, gezellig samen kunnen lunchen en wat babbelen. Je zou mij heel gelukkig maken met je hulp. Ik ben 77 jr en kan het niet meer.

Tuinschutting. verstevigen, Een paar boompjes en planten opbinden!!

Mn schutting gaat bij storm flink heen en weer, dus, voordat hij helemaal omvalt, graag stutten!! als het mogelijk is ook een advies! B,v een schutting of matten o.i.d. ervoor zetten!!

slot in achterdeur van de tuin inzetten

Goedemorgen ik zou graag iemand willen vinden die voor meij in mijn achterdeur van mijn tuin een slot erin wilt zetten ,het slot heb ik al gekocht ,grt.MW.Hermans

Ik wil graag dat mijn luxaflex in de keuken word schoongemaakt

Ik wil graag dat mijn luxafles in de keuken wordt schoongemaakt

Iets ophangen

Glazen plaat en plank

HP printer draadloos maken

Ik heb een hp printer maar op een of andere manier, krijg ik het niet voor elkaar om deze draadloos te laten werken.

Nespresso apparaat pakt de cupjes niet meer.

De cupjes vallen gelijk in het bakje, worden dus niet meer tegen gehouden. En ik kan geen 2 kopjes koffie maken. Hopelijk is hier iemand, die er eens naar kan kijken.

Behanger of behangers laminaat leggers

Ps Zou graag willen dat er iemand was die mijn woon en slaapkamer wil en kan behangen Plus heb ook iemamd nodig die goed is in het leggen van LAMINAAT In de Woon, keuken, gang en slaapkamer heb niet veel om te betalen maar ben bereid om een nedrag te betalen

Advies/hulp voor wanden plaatsen in de overkapping.

Wanden zijn ongeveer 2.50 m x 3.00 m. Geen ramen in de wanden. Graag waterdicht, 2e hands materiaal. Wie kan me advies/hulp bieden bij het plaatsen van wanden in de overkapping.

Helpen terras leggen op terras appartement. Van çomposiet hout,30 m2.

Op terras appartement helpen om een houten vloer te leggen d.m.v. planken op balkjes van composiet hout. Circa 30m2. 1 a 2 dagen werk.

Helpen tegels afvoeren (30×30) van terras, 1e verdieping.

Op het terras liggen water afvoerende grindtegels van 30x30. Niet zo groot en zwaar dus. Het gaat om 30 m2. Dezentegels kunnen gratis afgehaald worden voor bijv. Volkstuin of terras maken of de tegels moe ten afgevoerd worden naar de Gemeente stortplaats. Kan d.m.v. aanhangwagen of busje o.i.d.

heg Knippen

Ik wil graag dat mijn heg - ongeveer 20 meter lang en 1.80 meter hoog - geknipt en het afval daarvan opgeruimd wordt.

snoeien van ligusterhaag 7 meter

voorlopig eenmalig hulp gezocht

Schoonmaken

Ik wil graag dat er gestoft en gezogen word in huis. Ramen zemen vind ik ook fijn als dat gebeurt. evenals de badkamers en toiletten

Wieden, bladblazen

Ik wil graag de tuin netjes houden door onkruid te plukken en blad te blazen en de terrassen schoon te maken

Mijn huis stofzuigen

1 x per week

Tuin wieden

Onkruid wieden

Hulp bij laptop

Kan er niet met overweg graag prive les7

Blad opruimen

Graag wil ik de gevallen bladeren opgeruimd hebben

koffie drinken,wandelen,boodschappen doen enz

Op dagen dat de heer des huizes naar de dagopvang van de Hullen gaat, zijn wij op zoek naar een vrijwilligster, leeftijd vanaf 20 jaar, die met mevrouw die nog thuis woont, gezellige dingen wil doen. Bijvoorbeeld een kopje koffie drinken, een wandeling met haar maken, boodschappen doen of samen de afwas enz. enz. Het gaat om de dinsdag, donderdag of vrijdag. Mevrouw zou het super fijn vinden om gezamenlijk iets te kunnen doen.

wandelen of een leuke activiteit doen met bewoonster zorgcentrum de Hullen,afd Eik

Wij zijn dringend op zoek naar een vrijwilliger die 1x per week wil wandelen of een leuke activiteit(nader te bepalen)wil doen met een bewoonster van onze afd. Eik van zorgcentrum de Hullen. Als er een goede klik is kan er misschien in de toekomst gekeken worden naar 2x in de week (Alles in overleg mogelijk). Wij zoeken een vrijwilliger in de leeftijd vanaf 20 jaar die enthousiast is en het leuk lijkt om een soort van gezelschapsdame/heer te zijn voor deze bewoonster.

boodschappen doen

Wij zoeken voor een bewoonster van onze zorginstelling een gezellige dame/heer die bij goed weer samen met de bewoonster een paar boodschapjes wil doen. Liefst op een donderdag. Tijden in overleg. Frequentie 1x per week of per twee weken. Alles in overleg mogelijk. Wie oh wie zou dit samen met onze bewoonster willen doen. Leeftijd vanaf 20 jaar.

helpen bij de lunch (verschillende dagen mogelijk)

Wij zijn op zoek naar iemand die wil helpen bij de lunch (mogelijk op di, do, vr, za) van 11.30 - 13.00 uur. Dit houdt in dat je (samen met een andere vrijwilliger) tafels dekt en bewoners voorzien van de lunch. Na afloop samen opruimen/afwassen. Leeftijd vanaf 18 jaar.

op donderdag vanaf 16.00 uur helpen bij de warme maaltijd

Op donderdag zijn wij op zoek naar iemand (vanaf 16 jaar) die wil helpen in de bediening van het restaurant van ons zorgcentrum. Dit houdt in dat je samen met een andere vrijwilliger tafels dekt, het eten uitserveert en helpt bij het afruimen. Deze activiteit is van 16.00 - 19.00 uur.