Sorteer op afstand

koffie drinken,wandelen,boodschappen doen enz

8096AX Oldebroek

Op dagen dat de heer des huizes naar de dagopvang van de Hullen gaat, zijn wij op zoek naar een vrijwilligster, leeftijd vanaf 20 jaar, die met mevrouw die nog thuis woont, gezellige dingen wil doen. Bijvoorbeeld een kopje koffie drinken, een wandeling met haar maken, boodschappen doen of samen de afwas enz. enz. Het gaat om de dinsdag, donderdag of vrijdag. Mevrouw zou het super fijn vinden om gezamenlijk iets te kunnen doen.

Details

wandelen of een leuke activiteit doen met bewoonster zorgcentrum de Hullen,afd Eik

8096AX Oldebroek

Wij zijn dringend op zoek naar een vrijwilliger die 1x per week wil wandelen of een leuke activiteit(nader te bepalen)wil doen met een bewoonster van onze afd. Eik van zorgcentrum de Hullen. Als er een goede klik is kan er misschien in de toekomst gekeken worden naar 2x in de week (Alles in overleg mogelijk). Wij zoeken een vrijwilliger in de leeftijd vanaf 20 jaar die enthousiast is en het leuk lijkt om een soort van gezelschapsdame/heer te zijn voor deze bewoonster.

Details

boodschappen doen

8096AX Oldebroek

Wij zoeken voor een bewoonster van onze zorginstelling een gezellige dame/heer die bij goed weer samen met de bewoonster een paar boodschapjes wil doen. Liefst op een donderdag. Tijden in overleg. Frequentie 1x per week of per twee weken. Alles in overleg mogelijk. Wie oh wie zou dit samen met onze bewoonster willen doen. Leeftijd vanaf 20 jaar.

Details

helpen bij de lunch (verschillende dagen mogelijk)

8096 AX Oldebroek

Wij zijn op zoek naar iemand die wil helpen bij de lunch (mogelijk op di, do, vr, za) van 11.30 - 13.00 uur. Dit houdt in dat je (samen met een andere vrijwilliger) tafels dekt en bewoners voorzien van de lunch. Na afloop samen opruimen/afwassen. Leeftijd vanaf 18 jaar.

Details

op donderdag vanaf 16.00 uur helpen bij de warme maaltijd

8096 AX Oldebroek

Op donderdag zijn wij op zoek naar iemand (vanaf 16 jaar) die wil helpen in de bediening van het restaurant van ons zorgcentrum. Dit houdt in dat je samen met een andere vrijwilliger tafels dekt, het eten uitserveert en helpt bij het afruimen. Deze activiteit is van 16.00 - 19.00 uur.

Details

heg knippen

8081 ej elburg

Mijn heg is veul te langVoor ieder mens is meedoen en onderdeel zijn van de samenleving belangrijk. Ook voor de ouderen die een thuis hebben gevonden op een van onze locaties. Daarom bieden wij ze alle mogelijkheid om te Ontmoeten, waardoor zij verbinding houden met hun omgeving en het dagelijks leven, zoals ze dat van huis uit gewent zijn. Het Ontmoeten organiseren wij met activiteiten in onze Wijkontmoetingscentra, met Dagbegeleiding en -Behandeling, maar ook door zichtbaar samen te werken met verschillende zorg- en welzijnsorganisaties.

Details

Bijles basisschool

8050 Hattem

Mijn zoon zit in groep 8 kan wel wat bijles gebruiken voor begrijpendlezen en rekenen. Wie kan hem begeleiden tegen een betaalbaar tarief?

Details

Onze partners