Klussen

Overzicht aangeboden klus categorie�n
Tuinieren
Dagje uit
Activiteiten
ICT
Administratief
Overig
Filter op
Verschillende klusjes

Het gaat om een lamp ophangen, afzuigkap ophangen, kapstok ophangen, schilderij ophangen, tuinposter ophangen.

hulp bij zonnescherm optillen en bevestigen

Tweede arm van een zonnescherm optillen=20kg, samen met mij (ook 20kg), naar 2 meter hoogte op 2 huishoudtrappen en inschuiven op hun handvat. Dan 1 dikke schroef indoen in de handvat's gat en met de hand aandraaien. Dit is alles. Dan kan ik verder alleen.

Kraanleertjes vervangen

Ik zoek voor mijn vader van 90 jaar iemand die in zijn flat de leertjes van de kranen kan vervangen

Hulp in de huishouding

Ik zoek een huishoudelijke hulp voor voorkomende huishoudelijke taken als stoffen, stofzuigen, dweilen, ramen zemen, sanitair schoonmaken etc. We zijn een gezin met 5 kinderen, de oudste is 20 en de jongste is 2. Ons huis is ca 5 jaar oud, het is een ruim huis en het lukt me niet om het zelf goed bij te houden ook vanwege mijn werk in de zorg. Ik kom graag met je in contact als je interesse hebt, zelfstandig kunt werken en schoonmaken ook leuk vindt!

Lamp ophangen

Ik zoek iemand die bij ons een lamp op kan hangen aan het plafond. Bij reactie zal ik meteen foto's doorsturen van het type lamp, bijgeleverde schroeven etc. Klus materiaal graag zelf meenemen.

Heg snoeien

Ik wil mijn heg gesnoeid hebben

Huis op te knappen

Geachte heer / mevrouw , Ik ben een mevrouw van 73 jaar en zou graag hulp willen vragen om mij te kunnen helpen met mijn huis op knappen .het gaat hier om behangen en witten . En de tuin betegelen . Ik hoor het graag .

Lampen ophangen

Ik heb 5 lampen om op te hangen.

Tuinafval naar grof vuil dragen

Grote hoop gesnoeide bamboe en boomtakken naar grof vuil dragen, z.n. eerst bijeen binden. Locatie grof vuil is letterlijk naast het huis. Ik heb foto's. 1-1.5 uur nodig?! Op woensdag of zondag ivm dat het dan toestaan is grof vuil te plaatsen. Ik wil graag iemand wat geld laten verdienen voor simpel, maar zwaar klusje (ben geen oudere)

Tuin klussen

We hebben een vrij grote tuin op hessenheem. Ondersteunen bij onderhoud van tuin

Plafondlampen ophangen

Ik ben net verhuisd en er zijn 3 plafonnières die opgehangen moeten worden. Verder zijn er nog 2 die al hangen, maar die nog los hangen van het plafond. Het lukt dus niet erg goed…… Heeft u ervaring met elektriciteit, dan zou het heel fijn zijn als u de klus voor mij kunt klaren! 😊

Tuin onderhoud, onkruid weghalen

We zoeken iemand die tweewekelijks 2-3 uur onkruid kan verwijderen in onze tuin

verwijder de plastic jaloezieën van de ramen

verwijder de plastic jaloezieën van de ramen

onkruid verwijderen, zijstrook gras maaien, heg snoeien enz.

Als e.e.a. is geschied, dan graag afspreken voor bijv. 1x per 2 weken na-controle werkzaamheden o.i.d. Wellicht ook nog andere klusjes, zoals bijv. schilderen ?

Onkruid weg Halen en de beplanting snoeien

Voor en achter - tuin

Aanleg tuin

Grint voortuin ophogen en plantenbak maken Achtertuin voorzien van graszoden Schutting delen weer vast zetten

Schoonmaken buiten terras en trap

Eenmalig hardhouten vloer balkon en trap schoonmaken v groene aanslag. Bv met borstel en groene zeep, niet met hogedruk spuit!

Vaatwasser aansluiten

Ik wil graag hulp bij het aansluiten van de vaatwasser (het gaat om de bestaande waterleiding aan en afvoer aan te passen) zodat ik een vaatwasser kan laten installeren NB: Ik heb een motorische beperking hierdoor kan ik niet zelf afwassen en helaas heeft mijn hulp aangegeven dat ze me daar niet meer bij kan helpen

Helpen met onkruid weghalen en opknapper in huis

Ik zou het fijn vinden als iemand mij wil helpen met het weghalen van onkruid en eventueel opknapwerk in de woning kan niet veel vergoeding geven ivm weekbudget.

Behangen

Ik zoek hulp met meerdere klussen in huis,zoals behangen en schilderen. Ik heb dit in het verleden allemaal zelf gedaan.maar mijn lichaam is versleten en nu zit ik in een half af huis..er is geen een ruimte klaar,Ik ervaar hierdoor heel veel onrust en stress.

Tuinschuttingen beitsen

Ik zoek iemand voor het beitsen van mijn schuttingen in de tuin,alleen beitsen niet schuren. schuttingen zijn 180x180, kan ook veel zittend gedaan worden. Alles is aanwezig

Gras maaien, 20x10 meter.

Eenmalig grasmaaien ivm operaties. Wellicht vaker in de toekomst. Grasmaaier is er, en gras kan gewoon in de bak.

tuin opruimen

ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen de tuin te ontruimen van afval wat ook afgevoerd moet worden het gaat hier om oud karton kapot bed zakken met troep

Ophangen van gordijnrails

Hallo, Graag hulp bij het ophangen van 4 gordijnrails. Het is denk ik een klusje van nog net geen 1,5 uur.

Tuinhulp

Wij zoeken een tuinhulp die eens on de 3 weken onze tuin kan onderhouden

Meubels naar zolder

Een aantal meubels (stoelen) naar zolder sjouwen. En een stoel van zolder naar beneden sjouwen.

Gasbeton blokken naar zolder tillen

Op 5 april worden 80 gasbeton blokken van ca. 12kg bij mij voor de deur geleverd. Deze moeten naar de zolder getild worden. Ik had dit graag zelf gedaan maar heb een schouder blessure opgelopen en ben dus opzoek naar iemand (of meerdere mensen) die het voor mij kan doen.

Tegels leggen in een tuin

In de tuin een fiets padje gelegd worden met tegels voor mij zoontje ligt nu zand

Oprit slopen en daarna weer maken (bestratingswerk)

In het kader van duurzaamheid gaan we een aardwarmte pomp plaatsen. Maar die gaat in de oprit. Dan moeten wel alle stenen weg. Anders kunnen we niet de diepte in. Dus wat ik zoek? Hulp bij het ontstraten oftewel het weghalen van de stenen. En misschien zelfs wel terug leggen ervan (enkele weken later). En dat hoeft niet voor niets. Dus wie is bereid mij hiermee te helpen in Mierlo Hout?

Onderhoud van mijn tuin

k heb een mooie onderhoud vriendelijke tuin van 200 M2 . Zelf ben ik 83 en het onderhouden lukt mijn niet meer. Daarom ben ik op zoek naar iemand met liefde voor tuinieren die mijn tuin wil onderhouden. b.v. een keer per kwartaal. U kunt mij bellen voor overleg  op 06144939652. Vriendelijke groet Mathilde Poels

Lichtschakelaar met dimmer aansluiten.

Een buurvrouw maakte mij op deze site attent, want ik heb een klein probleem. De knop van de lichtschakelaar is afgebroken. Is het mogelijk een nieuwe aan te sluiten? Ik kan er één bestellen via internet als ik weet welke het moet zijn.

aluminium jaloezie ophangen

1 aluminium jaloezie ophangen 70 cm x 130 in de huiskamer. Geen boormachine aanwezig. Op kunststof kozijn, op de dag.

Snoeien en zomerklaar maken van de tuin

Ik zoek hulp voor snoeiwerkzaamheden (inclusief het afvoeren van het tuinafval) en het 'zomer klaar maken' van mijn achtertuin en voortuin. De achtertuin is ongeveer 10 x 14 meter groot en bestaat uit terras, grasveld en in de borders voornamelijk struiken en lage bomen. Tevens staat er een pergola in de tuin. De voortuin is 6 x 6 meter groot bestaande uit grasveld en een border met struiken. Vanwege mijn lichamelijke toestand lukt het me niet om de tuin te onderhouden. Deze is daarom ook licht verwaarloosd. Ik heb hulp nodig voornamelijk voor het snoeien van de struiken en lage bomen en het afvoeren van het tuinafval. Omdat ik leef van een bijstanduitkering is mijn budget beperkt, maar ik heb er graag 12,50 euro per uur voor over. Ik zou graag in het voorjaar en in de zomer van mijn tuin willen genieten.

Lamp in badkamer

Graag dat mijn lamp in de badkamer wordt gehangen. Ik heb zelf een trap, naar moet geboord worden, geloof ik. Geen gereedschap aanwezig bij mij thuis..

electriciteit

Graag een hanglamp weghalen en bedrading van lamp ook tot aan afdekplaatje op plafond

helpen met de keuken en diverse kleine klussen

Ik wil graag leren klussen, dus zoek iemand die kan klussen . het hangen van lampen, verplaatsen van spiegels, schuren , epoxy ( keuken) , vervangen van kranen, hangen van deuren, wie o wie. Ik kan lekker koken, dus op de dagen waarop u er bent, eet u mee en krijgt u een kleine vergoeding.

Brandmelders installeren

0p 3 verdiepingen

Hulp bij onderhoud grote tuin. Een dagdeel per 2 weken van april tot en met oktober.

Algemeen onderhoud van grote tuin met veel struiken,bomen en planten. Snoeien van hagen en struiken,onkruid beheer,beplanten etc Enige kennis van tuinen en tuinieren gewenst. Om kunnen gaan met zwaarder tuingereedschap zoals bosmaaier, kettingzaag en heggenschaar.

klusjes in huis

Het vervangen van lekkend leertje in kraan en monteren van fitting in lamp

Gordijnen ophangen ,ben net verhuisd !

Heb verschillende klusjes , schilderijtjes ophangen, planken aan de muur bevestigen . Lampen ophangen . Vriendelijke groet Lia.

Gordijnen ophangen ,ben net verhuisd !

Heb verschillende klusjes , schilderijtjes ophangen, planken aan de muur bevestigen . Lampen ophangen . Vriendelijke groet Lia.

Lampen ophangen

Bij mijn dochter in overschie moeten een paar kampen opgehangen worden maar ik wil dit voor haar betalen

Stofzuigen

2 keer in de maand heb ik voorlopig hulp nodig met stofzuigen

gordijnrail

een bevestiging van de gordijnrail is afgebroken

shoonmaken

vlonder reinigen drukspuit aanwezigen algemeen opruimen

Hulp bij het verzorgen

Ik zoek iemand die kan helpen bij het eten opwarmen; de afwas doen etc.

Laminaatvloer leggen

Ik wil graag voor een gezin iemand die een vloer kan helpen leggen. Geen andere hulp aanwezig. Budget is zeer klein. Het betreft een leerling in mijn klas.

De tuin doen.

Ik wil graag dat er gesnoeid wordt in mijn tuin en het gras wordt gemaaid.

Klusjesman Gezocht voor Onderhoudswerkzaamheden in Haarlem

Beste lezer, Bent u handig en ervaren in diverse kleine onderhoudswerkzaamheden in en rondom het huis? Dan zijn wij op zoek naar u. Wij beheren een aantal appartementen in Haarlem en zijn op zoek naar een betrouwbare en kundig persoon voor diverse klussen, waaronder het verhelpen van lekkages in keuken en badkamer, schilderen, en het vervangen van kozijnen en glas. Het betreft voornamelijk kleine klussen (beheer) en wij zullen altijd met u overleggen wat wel of niet past bij uw expertise. Voor ons is het belangrijk dat u: - Midden/eind vijftig bent en het leuk vindt om dit als bijverdienste te doen, niet haastig tussendoor - Woont in Haarlem of omstreken, aangezien alle appartementen zich in Haarlem bevinden - Ervaring hebt in dit soort werkzaamheden en beschikt over eigen vervoer en gereedschap - a 20 per uur contant uitbetaald We zullen altijd tijdig communiceren over beschikbare klussen, zodat u ze kunt inplannen op momenten die voor u passen. Heeft u interesse om samen te werken met ons? Neem dan contact op en wij maken graag kennis! Met vriendelijke groet, Joris & Harry Damave

Tuin winterklaar maken.

Wij zoeken iemand die onze tuin winterklaar zou willen maken. Betreft; onkruid wieden, planten verwijderen, snoeien. Geen hoge bomen. En het planten van wat plantjes. Je hulp wordt zeer gewaardeerd, zodat wij van het voorjaar weer kunnen genieten van onze tuin. Graag een berichtje.Betreft omgeving Zwaag. Weet je wat van bomen, planten en struiken dan is dat mooi meegenomen. De koffie staat klaar.

Tuinieren

Graag het bijhouden van de tuin

Hulp bij onderhoud grote tuin

Het leuk vinden om een landelijk gelegen grote tuin te helpen onderhouden, zelfstandig kunnen werken en kunnen omgaan met zitmaaier, bosmaaier, kettingzaag ed

Hulp bij onderhoud grote tuin

Het leuk vinden om een landelijk gelegen grote tuin te helpen onderhouden, zelfstandig kunnen werken en kunnen omgaan met zitmaaier, bosmaaier, kettingzaag ed

Tegels uit tuin halen en afvoeren

Circa 260 tegels 30x30 cm uit tuin camping Epe halen en afvoeren. Betaling in overleg.

Klusjes huis en tuin

Gras maaien in de zomer 1 x per 1 a 2 weken. (1600 m2) Klusjes als er iets nodig is in huis. (Rookmelders ophangen, etc, kabels/storing tv)

Tuin hulp /klusjes- man /vrouw

Hallo, min naam is Ton en 74 jaar. Samen met mijn vrouw Wil wonen wij in het mooie Wijk bij Duurstede. Ik heb meerdere aandoeningen, een progressieve spierziekte en visuele beperkingen, waardoor ik onze voor- en achter tuin niet meer zelfstandig kan onderhouden. De tuinen zijn ongeveer 40m2 groot. Wie kan ons helpen, tegen vergoeding, om de tuinen op orde te houden. Dit in goed overleg. Eventueel kunnen er ook kleine klusjes in huis worden gedaan. Zoals een lamp vervangen etc.

Schilderen van schuurtje

In mijn achtertuin staat een schuurtje van hout. 1 zijkant en de windveren aan de voorkant zitten slecht in de verf, want daar staat het weer op. Ik zou graag hulp hebben bij het opschuren en verven.

Tuin onderhouden

Heggen snoeien en onkruidvrij maken en de tuin winterklaar maken

Wastafel

Achter de wastafelkraan zit een hendeltje om de stop omhoog en naar benden te doen. Deze hendel is losgeschoten e moet op een of andere manier weer worden bevestigd.

snoeien. onkruid verwijderen

Ik zou graag 2x per jaar mijn tuintje aan de voorzijde en de grotere tuin aan de achterzijde gesnoeid,onkruid verwijderd en de tegels gereinigd willen hebben.

Zorgmaatje

Wil jij ondersteuning bieden aan ouderen en gezinnen in jouw regio? Met enkele uren werk, per dag of per week, kun je écht het verschil maken in iemands leven. Een Zorgmaatje biedt onder andere een luisterend oor, helpt bij het boodschappen doen en koken, gaat mee wandelen, doet een spelletje, biedt begeleiding bij bezoek aan een arts of kapper en doet licht huishoudelijk werk.

Onderhoud van tuin

Graag 2 keer in de maand tuin onderhouden

Tuinonderhoud bij senioren echtpaar

Graag gras maaien, onkruid wieden en soms wat snoeiwerk

Brandhout verplaatsen

3 kuub brandhout verplaatsen met de kruiwagen naar mijn achtertuin vanaf het hofje waaraan ik woon. De kruiwagen heb ik zelf. Wanneer het hout geleverd wordt moet het meteen verplaatst worden. Ik zou graag telefonisch contact hebben met de gulle helper om een specifieke tijd af te spreken.

Helpen brandhout te verplaatsen met kruiwagen

3 kuub moet verplaatst worden naar mijn achtertuin vanaf het hofje waar ik aan woon. Het is een specifieke tijd. Wanneer het hout geleverd is moet ik het meteen verplaatsen. Met degene die mij willen helpen zou ik graag voor die tijd afstemmen wat betreft het tijdstip.

Mijn voortuin/achtertuin opknappen.

Zoek iemand voor opnieuw plaatsen van bestaande tegels. Was eerst een minima en nu een vrouw met AOV, chronisch ziek.

Onderhoud tuin

Ongeveer 1x per 2 weken stoep vegen, gras maaien en tuin harken. Zodra het blad gaat vallen graag frequenter blad harken/vegen.

Tuin vrij maken van onkruid.

Tuin welke nu een woeste bende is vrij maken van onkruid en de planten waar nodig snoeien, en afval graag afvoeren. Vergoeding nader overeen te komen.

Deur repareren

balkondeurvergrendeling repareren

Wasmaschine naar bovenverdieping

Graag zouden wij onze wasmaschine naar de bovenverdieping getild willen hebben. Mijn man is invalide en ik kan het niet alleen.

Onkruid verwijderen

Ik wil graag 2 x pj het onkruid in de voor en achtertuin laten verwijderen omdat ik het zelf niet meer kan. Totaal ca.55 vierkante meter. Ik heb er zelf geen goede spullen voor dus deze graag zelf mee nemen.

Zorgmaatje aan huis

Vind je het leuk om als mantelzorg ondersteuning te werken? Denk aan boodschap doen. Spelletje doen. of mee naar bezoek huisarts meld je dan aan via het contactformulier zorgmaatje aan huis.

Boodschappen halen samen

Meegaan met boodschappen halen

Hulp bij opruimen snoei afval

Hoi, Ik zoek iemand die kan helpen met het opruimen van snoei afval. Onze heg (van een hoekhuis) wordt Donderdag 8 juni gesnoeid. De takken daarvan dienen netjes opgeruimd worden. Een simpele klus, maar ik zou erg geholpen zijn met iemand die de tuinman daarmee helpt. Hartelijk dank, Remi

Kast naar boven tillen

Woensdag avond 7-6-2023 halen wij een kast op,maar wij kwamen tijdens de verhuizing erachter dat de kast niet in de lift past,dus moet hij 2 trappen op (zijn maar een paar treden per trap) het is een massieve kast dus niet licht. Wie kan mijn schoonzoon helpen tillen ik ben niet in staat ivm frozen shoulder

Tuintegels verwijderen en kijken of steigerhout en of mooie tegels plaatsen

Ik heb een tuin van ongeveer 28 m2. Ik wil de stoeptegels graag vervangen door steigerhout of mooie tegels. Het groene strookje wil ik graag naar de andere kant van de muur verplaatsen. Ik zou het fijn vinden als iemand met me mee kan denken wat de mogelijkheden zijn met het verfraaien van de tuin en welke kosten gemoeid zijn. Als u mij kunt helpen, wilt u dan mij alstublieft WhatsAppen? Ik ben doof. Ik kan gewoon met u communiceren. We komen er wel uit. Vergoeding: Ik ben bereid u een vergoeding te bieden in goed overleg.

Schuttingdeur

Wie heeft tijd om mijn schuttingdeur te stellen. Dan kan ik hem weer sluiten.

Heg knippen

Ik wil graag iemand die bereid is de heg te knippen

Tuinpoort plaatsen

ik wil iemand die handig is met timmeren, tuinpoort wil maken, er is wel iet een hak, maar geen poort

tuin opruimen, grasmaaien, onkruid wieden, planten snoeien

Tuin is 215 vierkante meter gazon is 130 vierkante meter eerste keer de boel bijwerken, daarna zo vaak als nodig

Klussen om en rondom het huis

Beste, Wij zoeken iemand die kleine klusjes om en rondom het huis kan doen, denk aan de tuin opruimen, een heg snoeien, onkruid weghalen, de gang schoonmaken. Fijn als je uit Haarlem komt zodat je niet al te ver hoeft te reizen. En helemaal fijn als je een rijbewijs hebt want soms moet de hoeveelheid groen naar het mileuplein worden gebracht. Ik hoor graag van u,

tuin schoffelen en ontruidwieden (kleine tuin)

Mijn tuin is ietwat verwaarloosd. Deels tuin, groot deel tegels. Tussen tegels staat gras en onkruid en in tuin gedeelte onkruid dit mag weg.

Tuin onkruid weghalen en tussen tegels gras weghalen.

Mijn tuin is ietwat verwaarloosd. Deels tuin, groot deel tegels. Tussen tegels staat gras en onkruid en in tuin gedeelte onkruid dit mag weg.

tuin schoffelen en ontruidwieden(kleine tuin)I

Ik zou graag 1 keer in de maand willen

Grasmaaien, onkruidwieden en kleine hulp bij mijn moeder van 85

2 onder 1 kap woning, met tuin van 150m2 die netjes wordt onderhouden door tuinman, maar 2 wekelijks wel wat hulp kan gebruiken aangezien moeder van 85 het niet meer kan. Ook kleine technische hulp met lamp vervangen, tuin sproeien als het warm is, onkruid tussen de tegels vandaan halen etc.

Vaste tuinhulp m/v gevraagd in grote natuurlijke tuin .

Mijn tuin wordt zo langzamerhand een beetje al te wild. Ik zou graag in contact komen met iemand, ( jong, oud, man, vrouw…)die verstand heeft van planten, ervaring heeft met tuin arbeid , en die houdt van een tuin die niet totaal is aangeharkt en waarin de natuur tot op zekere hoogte haar gang mag gaan. Klussen zoals gras maaien, stenen paadjes schoonmaken, ongewenste planten weghalen, snoeien enz behoren tot de werkzaamheden. Daarnaast worden creatieve ideeen en goede raad zeer op prijs gesteld. Ik woon op een mooie plek in het buitengebied en als je houdt van natuur en van het buitenleven is dit een ideale omgeving om af en toe een dagdeel te komen klussen. Ik denk zelf aan zo n 1 keer per maand.

Eenvoudig tuinonderhoud.

Onkruid wieden en in november blad harken.

Grondige schoonmaak Intex Spa (opblaas bubbelbad)

Ik zoek iemand die mijn Intex Spa een grondige schoonmaak kan geven. Ik heb hem vorig jaar nieuw gekocht, maar hij heeft het hele jaar buiten gestaan.

Maaien van mn dijkgrond

Ik wil graag dat mn dijkgrond en slootkant ( dijk is 45 meter lang) 2x gemaaid wordt.

tuinhulp

wij hebben een grote bostuin met klein stuk gecultiveerd en het wordt ons te zwaar. Graag hulp bij onkruid verwijderen uit grind/ tegels.. bramen, snoeien etc.

Heggen en boom snoeien en snoei afval in bakken

Ik wil graag de heggen gesnoeid hebben en boom en dat het snoei afval weggegooid hebben in de groene afvalbakken als dat kan.

Regelmatig tuinonderhoud

Wij hebben een prachtige klassieke tuin van 1200m2, en zijn op zoek naar een prettige, betrouwbare en hardwerkende tuinhulp. Dat kan iemand jong zijn maar zeker ook een ouder iemand met goede tuinervaring - het gaat om passie en energie! Elke maand ongeveer 8-10 uur. Verspreid over 1-2 dagen. Wij zijn flexibel in de dagen. Werkzaamheden: o.a. borders netjes bijhouden, terras/grind onkruid & mos vrij houden, snoeiwerk, blad verwijderen (herfst), dakgoten 2 x per jaar, gazon evt Graag horen we van jou, en laat svp informatie achter over de volgende vragen: 1- welke ervaring heb je met tuinieren en snoeien (bijv beukenhagen / laurier, evt taxus)? 2- heb je evt eigen gereedschap? We horen heel graag van je!

onkruid verwijderen + heg snoeien

Ik wil graag op korte termijn onkruid laten verwijderen en de heg laten snoeien. Eventueel ook plantjes verplaatsen en in potten doen. Tevens ben ik op zoek naar iemand die de omgewaaide schutting wil herstellen waarvoor alle materiaal aanwezig voor ca. 17 mtr.

Ikea bed naar boven tillen en in elkaar zetten

1 trap omhoog tillen en in elkaar zetten van Ikea SLÄKT bed met lade, uitschuifbaar bed en lattenbodem.

Klein onderhoud van de tuin.

Tuin zomer klaar maken ( onkruid eruit halen, nieuwe plantjes erin enz.), klein onderhoud in de zomer, tuin winter klaar maken.

Schuur afbreken in Mei 2023

Ons helpen een stenen schuur af te breken, alles met kruiwagen naar de straat en in een container gooien. Wij verzorgen het benodigde gereedschap. Mail boj@wxs.nl

Schoonmaak in huis (ramen, badkamer, keuken etc)

Eens per twee weken zou ik graag iemand voor 2 of 3 uur per week willen hebben die de grote schoonmaakklussen doet. Dus ramen lappen, tegels badkamer, wc's, keuken etc. Alles gaat dan per keer in overleg.

chauffeur

Ik zoek iemand die drie keer per week als chauffeur wil optreden

verhuizen

wij zij 69 en 72 en heb hulp nodig voor inpakken en sjouwen bv spul van zolder en slaapkamers , klein vergoeding mogelijk .

Schilderen

Schilder voor 2 kinderkamers, woonkamer, gang en deuren

Ijskast tot stand tillen

ijskast tot stand tillen. 42 kg.

Onkruid wieden, snoeien, kleine struik weghalen,

1x per 3 maanden

Snoeien en onkruid

Ik zoek iemand die mij kan helpen in de tuin,snoeien,onkruid verwijderen en opruimen.

Dingen in elkaar zetten

Ik wil graag dat een kapstok en een ander hulpmiddel in elkaar gezet wordt. Ik ben totaal niet handig en snap er niets van.

Vaatmachine

Goedemiddag, Ik heb een vaatmachine in een keukenkast geplaats maar hij moet eruit gehaald worden en de keuken deur er weer erin. Ik ben een vrw alleen dus ben daar niet handig......en de water moet ook afgekoppeld worden.MVG.

Onkruid wieden

Mijn moeder is 82, slechtziend en slecht ter been. Zij kan niet meer zelf in haar tuin werken. Zij zoekt een hulp in de tuin die het verschil weet tussen kruid en onkruid, en weet heeft van planten. Haar planten zijn overgroeid door gras en onkruid.

Blad ruimen in mijn tuin van ongeveer 200m2, Duofietsen met mijn broer van 71 jaar met dementie

Ik zoek iemand die mij aan het einde van de herfst zou willen helpen met het bladruimen in mijn bostuin. Ook zoek ik iemand die het leuk zou vinden om regelmatig een eindje te willen gaan fietsen op de duofiets met mijn broer van 71 jaar die in een verpleeghuis woont in Driebergen. Hij is een gezellige en vrolijke man die nog goed mee kan trappen. Er is een duofiets aanwezig. Voor mij worden deze klussen helaas te zwaar

klusjes op het erf

We zoeken hulp voor om het huis in de tuin. Zoals het grasmaaien en misschien wat zaagwerk, Maar vooral het wassen van de bussen. Er staan hier 14 busjes die gewassen moeten worden. Meer info volgt.

Verhogen van de oprit bij de garagedeur en de buitenkraan maken

De oprit bij de ingang van de garage is verzakt en die moeten worden opgehoogd. De buitenkraan moet vervangen worden

Tuin opruimen

Blad verwijderen en stoep vegen ivm mos

Tv kastje monteren

Ik zoek iemand die een tv kastje van 90 x 45x 40 in elkaar kan zetten. Is geen ikea kast. Mag met vergoeding als het niet te duur is.

Wandborden ophangen, laminaat leggen

Ik wil graag mijn wandborden en kruidenrekjes worden opgehangen . Boven op de eerste verdieping moet laminaat gelegd worden. Het is 2x3 meter.

Gordijn rail bevestigen aan het plafond. ,

Het gordijnrail is losgeraakt (op 2 of meer plekken) door te hard aan de gordijn te hebben getrokken

Laurier snoeien

Laurier snoeien 7 meter lang 2 meter hoog.De werkzaamheden bestaan uit snoeien bovenzijde alsmede 1 zijkant

Onkruid wieden

Graag onkruid wieden , tuin bijhouden

tuin onkruidvrij maken

Door mijn handicap heb ik niet meer de mogelijkheid om zelf mijn tuin en stoep onkruid vrij te maken en te houden. ik behoor daarbij tot de minima wat maakt dat ik er ook niet voor kan betalen. Wel kan ik zorgen voor lekkere koffie met een koekje als dank voor de held die mij zou willen ondersteunen.

Snoei-klussen.

Graag knippen van 5 coniferen van ongeveer 4 meter hoog en knippen van de klimop aan de zij-en voorgevel. Gardena telescopische heggenschaar aanwezig. Opruimen kan ik zelf nog wel, maar ik mag van mijn man de ladder niet meer op.

gordijnenrails, spiegel en tv ophangen. Eventueel verfklusjes en montageklus

Ik wil heel graag dat mijn spiegel, tv en 4 gordijnenrails opgehangen worden. Ook heb ik mijn keuken en slaapkamer die geverfd moeten worden. Verder ben ik op zoek naar iemand die mijn vouwdeur kan monteren of een alternatief weet om de ruimtes in mijn woning te scheiden.

Jaloezie ophangen en eventueel hulp met kozijn schilderen

Jaloezie ophangen en eventueel hulp met kozijn schilderen

Jaloezie ophangen en eventueel hulp met kozijn schilderen

Jaloezie ophangen en eventueel hulp met kozijn schilderen

Tuinhulp gevraagd

Ik zoek iemand die mij kan helpen in de tuin,snoeien,onkruid verwijderen,opruimen enz. Door een ongeluk kan ik niet meer lopen en dus ook niet meer in de tuin werken. Liefst vrijwillig hulp, ik heb alleen AOW. Anders kleine vergoeding.

onkruid verwijderen

schutting palen tussen

Tuinhulp

Ik wil graag hulp bij mijn tuinonderhoud. Door fysieke beperking en ziekte kan ik mijn tuin niet meer onderhouden. De klus bestaat uit onkruid wieden, schoffelen en grasmaaien. Het grote tuinonderhoud word verzorgd door een hovenier. Het zou fijn zijn als de handige held 1 keer in de 2 weken deze werkzaamheden bijhoud.

Tuinonderhoud

Hallo, Ik zoek een vaste energieke en nette tuinhulp voor het onderhoud van de voor- en achtertuin (denk aan: het uitsteken van onkruid, het poten van bollen, het zaaien van een- of tweejarige planten, het snoeien van een boom of haag). Ik verwacht dat na de klus de tuin netjes wordt achterlaten d.w.z. opruimen en wegruimen van tuinafval. Ik bied een tarief tot max. � 17,50,- per uur, alles inclusief. Locatie Eindhoven-Noord. Kunt u zelfstandig werken, heeft u ervaring, eigen materialen/tuingereedschap en elke ca. 6 weken een paar uurtjes tijd, neem dan aub contact met me op. Alvast bedankt. Fam. Hendriksen.

2 kinderkamermuren behangen

2 muren van circa 3.11 breedx 2.60 hoog en 2.84 breed en 2.60 hoog.

6 coniferen verwijderen

Ik moest verhuizen aangezien ik geen trap meer kan lopen. Helaas staan er bij de nieuwe woning 6 coniferen in de voortuin. Deze moeten weg, ik ben er allergisch voor. Ze mogen ook omgezaagd worden. Ze moeten ook afgevoerd worden naar de stort.

Tuin onderhouden

Ik zou graag hulp krijgen van vrijwilligers die graag tuinieren en groene vingers hebben en graag in een tuin bezig zijn.

Tuinonderhoud

Ik zou graag iemand willenvragen voor me tuin te snoeien onkruid wieden en eentje opruimen.

Serre waterdicht maken

Ik krijg de achterkant en zijkant van onze serre niet waterdicht,wat ik ook probeer. Graag hulp van een klusser die misschien wel een oplossing heeft voor dit probleem

Snoeien en onkruid verwijderen

In overleg meerdere keren per jaar

Laptop

Mijn laptop doet het niet, ik wil graag advies vragen, waar kan ik dat brengen om te rapareren. Ik heb eenkeer op de krant gelezen dat ergens kosteloos reperatie mogelijkheid is maar die kon ik niet vinden

mijn tuintje snoeien en schoffelen

wat snoeien en schoffelenen

Voortuin karcheren

Ik wil graag mijn kleine voortuin laten karcheren ik heb het machine zelf ,svp voor een zacht prijs het is een kleine voortuin

tuinhuisje monteren

nieuw tuinhuisje in achtertuin monteren

Het bijhouden van mijn voortuintje van ongeveer 4 bij 3 m.4

Wieden, misschien een keer omscheppen, aanhaken eventueel plantjes planten. Door ziekte kan ik het zelf niet meer.

Grasmaaien Voortuintje

Ik zou graag mij voortuintje willen laten maaien. Ik ben in november. 21 verhuist. Het gras stond toen al vrij hoog. Nu is het weer een stuk beter en ik zou graag mijn voortuintje willen laten maaien. Het is een klein voortuintje. Ik betaal 20euro voor deze klus.

Licht tuinonderhoud.

Ik wil graag ondersteuning bij onkruid wieden, bladeren verwijderen, oude planten weggooien.

Tuin fatsoeneren

Onkruid verwijderen en afvoeren.

Tuin voorjaar klaar maken

Meidoorn snoeien, buxus verwijderen, nieuwe planten plaatsen

Laminaat leggen

Graag zou ik laminaat in mijn nieuwe woning gelegd willen hebben. Het gaat om de woonkamer, hal en grote slaapkamer inclusief plinten en ondervloer. Welke prijs rekent u voor deze klus ? Graag contact per mail omdat ik telefonisch minder goed te bereiken bent.

Tuinonderhoud

Kan tegels schoonmaken ook? Verder graag bekijken wat er nu al gedaan kan/moet worden.

Verwijderen mos, groene aanslag en onkruid

Ik zoek iemand die het mos etc. rondom het huis wil verwijderen en die ook de groene aanslag verwijderd. Totale oppervlakte is circa 100 m2.

Kraan vastzetten

De 1-gats mengkraan op mijn aanrechtblad zit los. Technisch gesproken zou ik dit zelf kunnen alleen heb ik dan weer iemand nodig die mij uit het keukenkastje trekt. Het is volgens mij een fluitje van een cent.

Boomtakken snoeien met mijn takkenschaar

Boomtakken snoeien met mijn takkenschaar ,voordat de blaadjes eraan komen en af en toe in de tuin helpen. Daar zal ik dan heel erg blij mee zijn.

computervraag

Goedemiddag, wat zou het fijn zijn als ik word geholpen met het maken van mappen voor mijn bestanden, documenten, brieven etc. Ik ben zelf aan de slag geweest om het vanuit een werkboek te leren, maar dat geef ik op. Het moet me echt voorgedaan en uitgelegd worden. Daarna in het bijzijn van de hulp het zelf gaan proberen. Ik gebruik Windows 10 op mijn laptop. Heeft iemand geduld om dat met me te doen? Ik wil heel graag beter overzicht hebben. Hartelijke groeten, Annie Oldenhof Windsingel 100.

Opruimen uitpakken kasten in elkaar zetten

Door dat ik verhuist ben moet alles uitgepakt worden maar ik zit in een rolstoel en kan dit dus niet zelf

Foto lijstjes ophangen

Ik heb wat foto's die opgehangen moeten worden

Lampen hangen

Ik ben 3 weken geleden verhuist en hen nog niet overal lampen hangen. Doordat ik in een rolstoel zit kan ik dit niet zelf

Was machine aansluiten en wasjes draaien

Ik ben 3 weken geleden verhuist en mijn wasmachine is nog niet aangesloten. Ik zit in een rolstoel dus kan niet zelf mijn was doen

blad vrij maken

Tuin, tegels/terras (zijkanten bepland) ongeveer 90 m2 bladvrij maken. 1x per maand tot bomen niet meer uitvallen

Graag zou ik ondersteuning willen bij het onkruid vrijhouden van mijn tuin

Zo mogelijk 1x in de 3 weken

Onkruidverwijderen

Wie O wie kan en wil mij helpen, ik heb 'n achtertuin en aan de voorzijde 'n zogenoemde oprit/parkeerplaats, waar onkruid tussen de tegels en tegen de schutting aan groeit, in de achtertuin staat het ongeveer 40 cm hoog, helaas kan ik het zelf niet meer daar ik aan beide knie�n geopereerd ben en waarschijnlijk moet dat weer gebeuren, in m' rug staan ook diverse (4) wervels vast, sinds december vorig jaar heb ik 'n nieuwe heup. alleen heb ik hier nog steeds veel last van.

onkruiden

Ik wil graag paar keer per jaar mijn onkruid verwijderen uit mijn achtertuin. Mijn achtertuin is ongeveer 40m2 groot.

Onkruid vrij maken van de tuin en de heg snoeien.

Het Onkruid verwijderen en snoeien van de heg en de klim hortensia. Door de reuma en een dubbelen enkelbreuk in februari lukt dit mij nu niet meer. Het is voor mij heel belangrijk dat de tuin er netjes uit ziet, omdat mijn huis te koop staat.

Onkruid verwijderen en de heg snoeien.

Door de reuma en wen dubbel enkel breuk in februari kan ik mijn tuin zelf niet meer bijhouden. Zou het er fijn vinden als ik hier hulp voor zou kunnen krijgen. Het is voor mij heel belangrijk dat mijn tuin er netjes uit ziet, omdat de woning te koop staat.

Onkruid vrij maken

Ik zoek iemand om de kleine voortuin onkruid vrij te maken. Door fybromyalgie en evenwichtstoestand niet meer in staat om het zelf te doen

Voortuin en achtertuin onkruid vrij maken

Ik zou graag willen dat mijn voor en avmchtertuin 1x per 2 weken onkruid vrij wordt gemaakt en dat mijn heg wordt bijgehouden.

Tuin onderhouden

Het onderhouden van de tuin van mijn moeder die 88 jaar is Om de week grasmaaien oppervlakte ongeveer 50 vierkante meter Onkruid weghalen Snoeien wanneer dit nodig is beetje eigen inzicht

Snoeien heg en coniferen

Graag binnen afzienbare tijd hulp bij heg en coniferen snoeien

Tuinieren , onkruid , snoeien

Ik zou graag 1x per 4a5 weken mijn tuin onkruid vrij en gesnoeid willen hebben

Border onderhouden onkruid vrij en straat schoon en netjes houden

Ik zoek een mannetje of vrouw die mij wil Helpen met mijn grote tuin . Je moet het wel leuk en er wat verstaand van hebben inschatten hoe veel uur doen we samen

Tuin onderhoud

ZONODIG GRASMAAIEN, ONKRUID ERUIT EN ZONODIG SNOEIEN.

Heggen snoeien

Ik wil in juli dit jaar heggen snoeien.

tuinhekje maken en plaatsen

wij zoeken iemand die voor ons een tuinhekje kan maken en plaatsen in de achter tuin.

Grasmaaien

Ik wil graag 1 x per maand mijn gras gemaaid. 80 m2 en de kantjes getrimd. Ik ben ernstig longpatient en kan het zelf niet meer. Hoeft echt niet voor niks maar moet wel redelijk blijven

Onkruid tussen tegels en coniferen snoeien

Voorlopig eenmalig, mss vaker

Tuin netjes maken

Ik ben op zoek naar iemand/meerdere personen die samen met mij en soms zelf mijn tuin kunnen bijhouden. Het gaat om onkuid weghalen, heggen bijhouden en andere snoei dingen. Wie heeft er groene vingers en kan mij helpen? Het zal gaan om eens in de 4 weken.

Tuinieren

Klimop snoeien en onkruid verwijderen, kan gedeeltelijk meehelpen

Grasmaaien en onkruid weg halen

Ik zoek iemand om mijn tuin te doen grasmaaien en onkruid weg halen 1 keer in de 4 weeken

Haag knippen

Heel graag hulp bij mijn haag knippen. Deze staat rondom het huis, is laag,alleen achterzijde hoog

Broeken korter maken

Ik heb 3 broeken die te lang zijn en korter gemaakt moeten worden

Tuin en voortuintje

Ik zoek iemand die mijn tuin het onkruid kan verwijderen en beetje bijwerken voor een vaste vergoeding svp niet te duur daar ik n laag inkomen heb. Zelfs kan ik het niet meer wegens pas een opperatie aan schouder en last heb van fybromalagie en n maag hernia

Tuinonderhoud

Circa 1 keer in de twee maanden een dagdeel onkruid verwijderen tussen de tegels en uit perkjes langs de tegels. Verder af en toe wat snoeiwerk en eventueel oude planten vervangen door nieuwe.

Klussen in de tuin

Onkruid verwijderen in tuintje en tussen de tegels, planten snoeien, planten poten.

Hulp bij de borders

Nadat ik m�n heup gebroken heb bij een val zijn de borders als een gek gaan groeien, het onkruid dus. Ik wil graag hulp bij het in orde maken van de borders en daarna het bijhouden

Regelmatig hulp bij het tuinieren

Ik wil graag iemand die mij af en toe helpt in de tuin met snoeien, opruimen, winterklaar maken etc. De tuin is ongeveer 800m2. Werkzaamheden en tijden in overleg.

De Hulsthaag snoeien samen met mijn man

er moet een hulsthaag tot aan de grond gesnoeid worden. we betalen per uur . 20 euro. de takken moeten op een wagen.mijn man brengt ze naar de stort.

Er moeten hekken opgeruimd worden omdat onze paarden weggaan.

afbreekwerkzaamheden .

Voortuin bijhouden 10m2

Ik wil graag ?e voortuin onkruidvrij houden en wat struikwerk gesnoeid hebben voor �20.00

Andere planten in de tuin.

Het gaat om 4 vakken van 1,50 x1,50 mtr. die door grondkruipers wat overwoekerd zijn.In overleg met de tuinhulp is het misschien mogelijk ,dit te verwijderen en andere nieuwe planten er in te zetten.

Hulp in de huishouding

Graag wekelijks hulp in de huishouding. Alle voorkomende werkzaamheden schoonmaken, stoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen etc. En willen hiervoor een vergoeding geven, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Tuinieren

We willen graag wekelijks onderhoud in de tuin. En willen hiervoor een vergoeding geven, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Tuinhulp

Onkruid weg halen en tegels schoon maken

Hulp bij het onderhouden van de tuin

Mijn tuin is redelijk groot, ik kan het niet meer zelf, ivm ziekte. Heel erg graag hulp bij voorjaar en najaar(winterklaar). Voorjaar; snoeien, onkruid, nieuwe aarde in de borders, de zakken aarde laat ik in overleg leveren. Verder wat kleine allerhande tuinklusjes.

Voorjaar klaarmaken van mijn tuin

Snoeiwerk, wat struiken weghalen, onkruid ( mos) weghalen

Onderhoudsvriendelijk maken van tuin

Onkruid wieden, struiken weghalen, snoeiwerk, nieuwe beplanting plaatsen

Snoeien en onkruid

Ik zoek iemand die mijn tuintje kan onderhouden maar hij moet eerst op orde gemaakt worden snoeien en onkruid

Onkruid wieden, snoeien, gras maaien

Ik wil graag regelmatig hulp. Uiteraard tegen betaling. Groet, Anna de Vries

Tuin hulp

Ik wil graag hulp in onze tuin. Kan het zelf helaas niet meer. Snoeien, onkruid wieden, gras maaien en wat er verder voorbij komt. Alle materiaal en elektrische grasmaaien aanwezig. Hoor graag. Groet, Anna de Vries

Een boompje, staat in (kleine) voortuin direct a d straatkant, snoeien.

Boompje, hoogte is rond 3 meter hoog (snoeien vanaf hoogte 2 meter) kunnen zelf voor afvoer takken zorgen.

Snoei werkzaamheden.

Eenmalig snoeien van hoge notenboom-fruitbomen / conniferen hagen = 30 meter =

Scheve schutting

Mijn schutting is scheefgewaaid door bomen aan de burenjant die er met flinke westenwind tegenaan duwden. Inmiddels zijn de bomen door de buren verwijderd en is een deel vd schutting gestut. Maar een ander deel helt nog naar voren. Ik zou het heel fijn vinden als iemand mij jan helpen hiervoor een oplossing te vinden.

Nog geen klus

Nog geen klus

Kleine tuin onderhoud

Ik wil graag van tijd tot tijd iemand hebben, die verstand van tuinieren heeft en onkruid voor mij kan wieden en, zo nodig, licht snoeiwerk doen en/of planten verzetten.

Tuin onderhoud maaien, knippen struiken e.d.

Gras 250m2 periodiek maaien jaarlijks snoeien coniferen e.d. Alle machines en materialen aanwezig.

Voortuintje leeghalen en bestraten en planten verzetten.

Mijn voortuintje van 14m2 moet onderhouden vrij worden gemaakt. Dus de planten die er nog instaan moeten eruit en daarna alles bestraten.

printer

brother printer: wil rechtstreeks van pc iets uitprinten , maar dat lukt niet

Onze tuin bijhouden

om de x weken de tuin rondom het terras bijhouden

Heg snoeien

Graag 3 keer per jaar heg snoeien

Onderhouden van de tuin

Ik zou graag willen dat 1x in de maand m�n tuin wordt onderhouden en eventueel ook het gras gemaaid wordt

De haag snoeien.

Graag wil ik hulp bij het snoeien van de heg ; hij is ca. 1.80 m. hoog en staat aan de voor- en achterkant van het huis. Vorig jaar is de heg niet gesnoeid, de ziekte van mijn vrouw legde het tuinwerk stil. Ik stel voor een vergoeding 10,00 per uur , lijkt dit wat? Ook zou ik hulp willen hebben bij het snoeien van de appelboom (laagstam). Al met al werk dat achterop is geraakt.

De haag snoeien.

Graag wil ik hulp bij het snoeien van de heg ; hij is ca. 1.80 m. hoog en staat aan de voor- en achterkant van het huis. Vorig jaar is de heg niet gesnoeid, de ziekte van mijn vrouw legde het tuinwerk stil. Ik stel voor een vergoeding 10,00 per uur , lijkt dit wat? Ook zou ik hulp willen hebben bij het snoeien van de appelboom (laagstam). Al met al werk dat achterop is geraakt.

Schutting repareren

Van de schutting is 1 paal helemaal verzakt. Hierdoor zijn planken van de schutting losgeraakt. Er moet een nieuwe paal (al aanwezig) in de grond worden gezet en een aantal planken moeten weer worden vastgezet.

Ik zou graag mijn tuin opgeruimd hebben en het nog wat klussen

Ik zou graag mijn tuin opgeruimd hebben en het bevestigen van een luifel aan de buitenkant boven mijn voordeur en het vervangen van het kattenluik.

Tuin onderhoud

Om te beginnen, snoeien van de Hedera en andere planten die gesnoeid moeten worden. Ik wil graag dat 1x per maand mijn voor-en achter tuin wordt bijgehouden