Klussen

Overzicht aangeboden klus categorie�n
Tuinieren
Dagje uit
Activiteiten
ICT
Administratief
Overig
Filter op
Tuinieren

Graag het bijhouden van de tuin

Hulp bij onderhoud grote tuin

Het leuk vinden om een landelijk gelegen grote tuin te helpen onderhouden, zelfstandig kunnen werken en kunnen omgaan met zitmaaier, bosmaaier, kettingzaag ed

Hulp bij onderhoud grote tuin

Het leuk vinden om een landelijk gelegen grote tuin te helpen onderhouden, zelfstandig kunnen werken en kunnen omgaan met zitmaaier, bosmaaier, kettingzaag ed

Tegels uit tuin halen en afvoeren

Circa 260 tegels 30x30 cm uit tuin camping Epe halen en afvoeren. Betaling in overleg.

Klusjes huis en tuin

Gras maaien in de zomer 1 x per 1 a 2 weken. (1600 m2) Klusjes als er iets nodig is in huis. (Rookmelders ophangen, etc, kabels/storing tv)

Tuin hulp /klusjes- man /vrouw

Hallo, min naam is Ton en 74 jaar. Samen met mijn vrouw Wil wonen wij in het mooie Wijk bij Duurstede. Ik heb meerdere aandoeningen, een progressieve spierziekte en visuele beperkingen, waardoor ik onze voor- en achter tuin niet meer zelfstandig kan onderhouden. De tuinen zijn ongeveer 40m2 groot. Wie kan ons helpen, tegen vergoeding, om de tuinen op orde te houden. Dit in goed overleg. Eventueel kunnen er ook kleine klusjes in huis worden gedaan. Zoals een lamp vervangen etc.

Schilderen van schuurtje

In mijn achtertuin staat een schuurtje van hout. 1 zijkant en de windveren aan de voorkant zitten slecht in de verf, want daar staat het weer op. Ik zou graag hulp hebben bij het opschuren en verven.

Tuin onderhouden

Heggen snoeien en onkruidvrij maken en de tuin winterklaar maken

Wastafel

Achter de wastafelkraan zit een hendeltje om de stop omhoog en naar benden te doen. Deze hendel is losgeschoten e moet op een of andere manier weer worden bevestigd.

snoeien. onkruid verwijderen

Ik zou graag 2x per jaar mijn tuintje aan de voorzijde en de grotere tuin aan de achterzijde gesnoeid,onkruid verwijderd en de tegels gereinigd willen hebben.

Zorgmaatje

Wil jij ondersteuning bieden aan ouderen en gezinnen in jouw regio? Met enkele uren werk, per dag of per week, kun je écht het verschil maken in iemands leven. Een Zorgmaatje biedt onder andere een luisterend oor, helpt bij het boodschappen doen en koken, gaat mee wandelen, doet een spelletje, biedt begeleiding bij bezoek aan een arts of kapper en doet licht huishoudelijk werk.

Onderhoud van tuin

Graag 2 keer in de maand tuin onderhouden

Tuinonderhoud bij senioren echtpaar

Graag gras maaien, onkruid wieden en soms wat snoeiwerk

Brandhout verplaatsen

3 kuub brandhout verplaatsen met de kruiwagen naar mijn achtertuin vanaf het hofje waaraan ik woon. De kruiwagen heb ik zelf. Wanneer het hout geleverd wordt moet het meteen verplaatst worden. Ik zou graag telefonisch contact hebben met de gulle helper om een specifieke tijd af te spreken.

Helpen brandhout te verplaatsen met kruiwagen

3 kuub moet verplaatst worden naar mijn achtertuin vanaf het hofje waar ik aan woon. Het is een specifieke tijd. Wanneer het hout geleverd is moet ik het meteen verplaatsen. Met degene die mij willen helpen zou ik graag voor die tijd afstemmen wat betreft het tijdstip.

Mijn voortuin/achtertuin opknappen.

Zoek iemand voor opnieuw plaatsen van bestaande tegels. Was eerst een minima en nu een vrouw met AOV, chronisch ziek.

Onderhoud tuin

Ongeveer 1x per 2 weken stoep vegen, gras maaien en tuin harken. Zodra het blad gaat vallen graag frequenter blad harken/vegen.

Tuin vrij maken van onkruid.

Tuin welke nu een woeste bende is vrij maken van onkruid en de planten waar nodig snoeien, en afval graag afvoeren. Vergoeding nader overeen te komen.

Deur repareren

balkondeurvergrendeling repareren

Wasmaschine naar bovenverdieping

Graag zouden wij onze wasmaschine naar de bovenverdieping getild willen hebben. Mijn man is invalide en ik kan het niet alleen.

Onkruid verwijderen

Ik wil graag 2 x pj het onkruid in de voor en achtertuin laten verwijderen omdat ik het zelf niet meer kan. Totaal ca.55 vierkante meter. Ik heb er zelf geen goede spullen voor dus deze graag zelf mee nemen.

Zorgmaatje aan huis

Vind je het leuk om als mantelzorg ondersteuning te werken? Denk aan boodschap doen. Spelletje doen. of mee naar bezoek huisarts meld je dan aan via het contactformulier zorgmaatje aan huis.

Boodschappen halen samen

Meegaan met boodschappen halen

Hulp bij opruimen snoei afval

Hoi, Ik zoek iemand die kan helpen met het opruimen van snoei afval. Onze heg (van een hoekhuis) wordt Donderdag 8 juni gesnoeid. De takken daarvan dienen netjes opgeruimd worden. Een simpele klus, maar ik zou erg geholpen zijn met iemand die de tuinman daarmee helpt. Hartelijk dank, Remi

Kast naar boven tillen

Woensdag avond 7-6-2023 halen wij een kast op,maar wij kwamen tijdens de verhuizing erachter dat de kast niet in de lift past,dus moet hij 2 trappen op (zijn maar een paar treden per trap) het is een massieve kast dus niet licht. Wie kan mijn schoonzoon helpen tillen ik ben niet in staat ivm frozen shoulder

Tuintegels verwijderen en kijken of steigerhout en of mooie tegels plaatsen

Ik heb een tuin van ongeveer 28 m2. Ik wil de stoeptegels graag vervangen door steigerhout of mooie tegels. Het groene strookje wil ik graag naar de andere kant van de muur verplaatsen. Ik zou het fijn vinden als iemand met me mee kan denken wat de mogelijkheden zijn met het verfraaien van de tuin en welke kosten gemoeid zijn. Als u mij kunt helpen, wilt u dan mij alstublieft WhatsAppen? Ik ben doof. Ik kan gewoon met u communiceren. We komen er wel uit. Vergoeding: Ik ben bereid u een vergoeding te bieden in goed overleg.

Schuttingdeur

Wie heeft tijd om mijn schuttingdeur te stellen. Dan kan ik hem weer sluiten.

Heg knippen

Ik wil graag iemand die bereid is de heg te knippen

Tuinpoort plaatsen

ik wil iemand die handig is met timmeren, tuinpoort wil maken, er is wel iet een hak, maar geen poort

tuin opruimen, grasmaaien, onkruid wieden, planten snoeien

Tuin is 215 vierkante meter gazon is 130 vierkante meter eerste keer de boel bijwerken, daarna zo vaak als nodig

Klussen om en rondom het huis

Beste, Wij zoeken iemand die kleine klusjes om en rondom het huis kan doen, denk aan de tuin opruimen, een heg snoeien, onkruid weghalen, de gang schoonmaken. Fijn als je uit Haarlem komt zodat je niet al te ver hoeft te reizen. En helemaal fijn als je een rijbewijs hebt want soms moet de hoeveelheid groen naar het mileuplein worden gebracht. Ik hoor graag van u,

tuin schoffelen en ontruidwieden (kleine tuin)

Mijn tuin is ietwat verwaarloosd. Deels tuin, groot deel tegels. Tussen tegels staat gras en onkruid en in tuin gedeelte onkruid dit mag weg.

Tuin onkruid weghalen en tussen tegels gras weghalen.

Mijn tuin is ietwat verwaarloosd. Deels tuin, groot deel tegels. Tussen tegels staat gras en onkruid en in tuin gedeelte onkruid dit mag weg.

tuin schoffelen en ontruidwieden(kleine tuin)I

Ik zou graag 1 keer in de maand willen

Grasmaaien, onkruidwieden en kleine hulp bij mijn moeder van 85

2 onder 1 kap woning, met tuin van 150m2 die netjes wordt onderhouden door tuinman, maar 2 wekelijks wel wat hulp kan gebruiken aangezien moeder van 85 het niet meer kan. Ook kleine technische hulp met lamp vervangen, tuin sproeien als het warm is, onkruid tussen de tegels vandaan halen etc.

Vaste tuinhulp m/v gevraagd in grote natuurlijke tuin .

Mijn tuin wordt zo langzamerhand een beetje al te wild. Ik zou graag in contact komen met iemand, ( jong, oud, man, vrouw…)die verstand heeft van planten, ervaring heeft met tuin arbeid , en die houdt van een tuin die niet totaal is aangeharkt en waarin de natuur tot op zekere hoogte haar gang mag gaan. Klussen zoals gras maaien, stenen paadjes schoonmaken, ongewenste planten weghalen, snoeien enz behoren tot de werkzaamheden. Daarnaast worden creatieve ideeen en goede raad zeer op prijs gesteld. Ik woon op een mooie plek in het buitengebied en als je houdt van natuur en van het buitenleven is dit een ideale omgeving om af en toe een dagdeel te komen klussen. Ik denk zelf aan zo n 1 keer per maand.

Eenvoudig tuinonderhoud.

Onkruid wieden en in november blad harken.

Grondige schoonmaak Intex Spa (opblaas bubbelbad)

Ik zoek iemand die mijn Intex Spa een grondige schoonmaak kan geven. Ik heb hem vorig jaar nieuw gekocht, maar hij heeft het hele jaar buiten gestaan.

Maaien van mn dijkgrond

Ik wil graag dat mn dijkgrond en slootkant ( dijk is 45 meter lang) 2x gemaaid wordt.

tuinhulp

wij hebben een grote bostuin met klein stuk gecultiveerd en het wordt ons te zwaar. Graag hulp bij onkruid verwijderen uit grind/ tegels.. bramen, snoeien etc.

Heggen en boom snoeien en snoei afval in bakken

Ik wil graag de heggen gesnoeid hebben en boom en dat het snoei afval weggegooid hebben in de groene afvalbakken als dat kan.

Regelmatig tuinonderhoud

Wij hebben een prachtige klassieke tuin van 1200m2, en zijn op zoek naar een prettige, betrouwbare en hardwerkende tuinhulp. Dat kan iemand jong zijn maar zeker ook een ouder iemand met goede tuinervaring - het gaat om passie en energie! Elke maand ongeveer 8-10 uur. Verspreid over 1-2 dagen. Wij zijn flexibel in de dagen. Werkzaamheden: o.a. borders netjes bijhouden, terras/grind onkruid & mos vrij houden, snoeiwerk, blad verwijderen (herfst), dakgoten 2 x per jaar, gazon evt Graag horen we van jou, en laat svp informatie achter over de volgende vragen: 1- welke ervaring heb je met tuinieren en snoeien (bijv beukenhagen / laurier, evt taxus)? 2- heb je evt eigen gereedschap? We horen heel graag van je!

onkruid verwijderen + heg snoeien

Ik wil graag op korte termijn onkruid laten verwijderen en de heg laten snoeien. Eventueel ook plantjes verplaatsen en in potten doen. Tevens ben ik op zoek naar iemand die de omgewaaide schutting wil herstellen waarvoor alle materiaal aanwezig voor ca. 17 mtr.

Ikea bed naar boven tillen en in elkaar zetten

1 trap omhoog tillen en in elkaar zetten van Ikea SLÄKT bed met lade, uitschuifbaar bed en lattenbodem.

Klein onderhoud van de tuin.

Tuin zomer klaar maken ( onkruid eruit halen, nieuwe plantjes erin enz.), klein onderhoud in de zomer, tuin winter klaar maken.

Schuur afbreken in Mei 2023

Ons helpen een stenen schuur af te breken, alles met kruiwagen naar de straat en in een container gooien. Wij verzorgen het benodigde gereedschap. Mail boj@wxs.nl

Schoonmaak in huis (ramen, badkamer, keuken etc)

Eens per twee weken zou ik graag iemand voor 2 of 3 uur per week willen hebben die de grote schoonmaakklussen doet. Dus ramen lappen, tegels badkamer, wc's, keuken etc. Alles gaat dan per keer in overleg.

chauffeur

Ik zoek iemand die drie keer per week als chauffeur wil optreden

verhuizen

wij zij 69 en 72 en heb hulp nodig voor inpakken en sjouwen bv spul van zolder en slaapkamers , klein vergoeding mogelijk .

Schilderen

Schilder voor 2 kinderkamers, woonkamer, gang en deuren

Ijskast tot stand tillen

ijskast tot stand tillen. 42 kg.

Onkruid wieden, snoeien, kleine struik weghalen,

1x per 3 maanden

Snoeien en onkruid

Ik zoek iemand die mij kan helpen in de tuin,snoeien,onkruid verwijderen en opruimen.

Dingen in elkaar zetten

Ik wil graag dat een kapstok en een ander hulpmiddel in elkaar gezet wordt. Ik ben totaal niet handig en snap er niets van.

Vaatmachine

Goedemiddag, Ik heb een vaatmachine in een keukenkast geplaats maar hij moet eruit gehaald worden en de keuken deur er weer erin. Ik ben een vrw alleen dus ben daar niet handig......en de water moet ook afgekoppeld worden.MVG.

Onkruid wieden

Mijn moeder is 82, slechtziend en slecht ter been. Zij kan niet meer zelf in haar tuin werken. Zij zoekt een hulp in de tuin die het verschil weet tussen kruid en onkruid, en weet heeft van planten. Haar planten zijn overgroeid door gras en onkruid.

Blad ruimen in mijn tuin van ongeveer 200m2, Duofietsen met mijn broer van 71 jaar met dementie

Ik zoek iemand die mij aan het einde van de herfst zou willen helpen met het bladruimen in mijn bostuin. Ook zoek ik iemand die het leuk zou vinden om regelmatig een eindje te willen gaan fietsen op de duofiets met mijn broer van 71 jaar die in een verpleeghuis woont in Driebergen. Hij is een gezellige en vrolijke man die nog goed mee kan trappen. Er is een duofiets aanwezig. Voor mij worden deze klussen helaas te zwaar

klusjes op het erf

We zoeken hulp voor om het huis in de tuin. Zoals het grasmaaien en misschien wat zaagwerk, Maar vooral het wassen van de bussen. Er staan hier 14 busjes die gewassen moeten worden. Meer info volgt.

Verhogen van de oprit bij de garagedeur en de buitenkraan maken

De oprit bij de ingang van de garage is verzakt en die moeten worden opgehoogd. De buitenkraan moet vervangen worden

Tuin opruimen

Blad verwijderen en stoep vegen ivm mos

Laptop opschonen

2 jaar oude laptop, moet nodig eens opgeschoond worden Wel graag door een betrouwbaar persoon in verband met privacy

Tv kastje monteren

Ik zoek iemand die een tv kastje van 90 x 45x 40 in elkaar kan zetten. Is geen ikea kast. Mag met vergoeding als het niet te duur is.

Wandborden ophangen, laminaat leggen

Ik wil graag mijn wandborden en kruidenrekjes worden opgehangen . Boven op de eerste verdieping moet laminaat gelegd worden. Het is 2x3 meter.

Gordijn rail bevestigen aan het plafond. ,

Het gordijnrail is losgeraakt (op 2 of meer plekken) door te hard aan de gordijn te hebben getrokken

Laurier snoeien

Laurier snoeien 7 meter lang 2 meter hoog.De werkzaamheden bestaan uit snoeien bovenzijde alsmede 1 zijkant

Onkruid wieden

Graag onkruid wieden , tuin bijhouden

tuin onkruidvrij maken

Door mijn handicap heb ik niet meer de mogelijkheid om zelf mijn tuin en stoep onkruid vrij te maken en te houden. ik behoor daarbij tot de minima wat maakt dat ik er ook niet voor kan betalen. Wel kan ik zorgen voor lekkere koffie met een koekje als dank voor de held die mij zou willen ondersteunen.

Snoei-klussen.

Graag knippen van 5 coniferen van ongeveer 4 meter hoog en knippen van de klimop aan de zij-en voorgevel. Gardena telescopische heggenschaar aanwezig. Opruimen kan ik zelf nog wel, maar ik mag van mijn man de ladder niet meer op.

gordijnenrails, spiegel en tv ophangen. Eventueel verfklusjes en montageklus

Ik wil heel graag dat mijn spiegel, tv en 4 gordijnenrails opgehangen worden. Ook heb ik mijn keuken en slaapkamer die geverfd moeten worden. Verder ben ik op zoek naar iemand die mijn vouwdeur kan monteren of een alternatief weet om de ruimtes in mijn woning te scheiden.

Jaloezie ophangen en eventueel hulp met kozijn schilderen

Jaloezie ophangen en eventueel hulp met kozijn schilderen

Jaloezie ophangen en eventueel hulp met kozijn schilderen

Jaloezie ophangen en eventueel hulp met kozijn schilderen

Tuinhulp gevraagd

Ik zoek iemand die mij kan helpen in de tuin,snoeien,onkruid verwijderen,opruimen enz. Door een ongeluk kan ik niet meer lopen en dus ook niet meer in de tuin werken. Liefst vrijwillig hulp, ik heb alleen AOW. Anders kleine vergoeding.

onkruid verwijderen

schutting palen tussen

Tuinhulp

Ik wil graag hulp bij mijn tuinonderhoud. Door fysieke beperking en ziekte kan ik mijn tuin niet meer onderhouden. De klus bestaat uit onkruid wieden, schoffelen en grasmaaien. Het grote tuinonderhoud word verzorgd door een hovenier. Het zou fijn zijn als de handige held 1 keer in de 2 weken deze werkzaamheden bijhoud.

Tuinonderhoud

Hallo, Ik zoek een vaste energieke en nette tuinhulp voor het onderhoud van de voor- en achtertuin (denk aan: het uitsteken van onkruid, het poten van bollen, het zaaien van een- of tweejarige planten, het snoeien van een boom of haag). Ik verwacht dat na de klus de tuin netjes wordt achterlaten d.w.z. opruimen en wegruimen van tuinafval. Ik bied een tarief tot max. � 17,50,- per uur, alles inclusief. Locatie Eindhoven-Noord. Kunt u zelfstandig werken, heeft u ervaring, eigen materialen/tuingereedschap en elke ca. 6 weken een paar uurtjes tijd, neem dan aub contact met me op. Alvast bedankt. Fam. Hendriksen.

2 kinderkamermuren behangen

2 muren van circa 3.11 breedx 2.60 hoog en 2.84 breed en 2.60 hoog.

6 coniferen verwijderen

Ik moest verhuizen aangezien ik geen trap meer kan lopen. Helaas staan er bij de nieuwe woning 6 coniferen in de voortuin. Deze moeten weg, ik ben er allergisch voor. Ze mogen ook omgezaagd worden. Ze moeten ook afgevoerd worden naar de stort.

Tuin onderhouden

Ik zou graag hulp krijgen van vrijwilligers die graag tuinieren en groene vingers hebben en graag in een tuin bezig zijn.

Tuinonderhoud

Ik zou graag iemand willenvragen voor me tuin te snoeien onkruid wieden en eentje opruimen.

Serre waterdicht maken

Ik krijg de achterkant en zijkant van onze serre niet waterdicht,wat ik ook probeer. Graag hulp van een klusser die misschien wel een oplossing heeft voor dit probleem

Snoeien en onkruid verwijderen

In overleg meerdere keren per jaar

Laptop

Mijn laptop doet het niet, ik wil graag advies vragen, waar kan ik dat brengen om te rapareren. Ik heb eenkeer op de krant gelezen dat ergens kosteloos reperatie mogelijkheid is maar die kon ik niet vinden

mijn tuintje snoeien en schoffelen

wat snoeien en schoffelenen

Voortuin karcheren

Ik wil graag mijn kleine voortuin laten karcheren ik heb het machine zelf ,svp voor een zacht prijs het is een kleine voortuin

tuinhuisje monteren

nieuw tuinhuisje in achtertuin monteren

Het bijhouden van mijn voortuintje van ongeveer 4 bij 3 m.4

Wieden, misschien een keer omscheppen, aanhaken eventueel plantjes planten. Door ziekte kan ik het zelf niet meer.

Grasmaaien Voortuintje

Ik zou graag mij voortuintje willen laten maaien. Ik ben in november. 21 verhuist. Het gras stond toen al vrij hoog. Nu is het weer een stuk beter en ik zou graag mijn voortuintje willen laten maaien. Het is een klein voortuintje. Ik betaal 20euro voor deze klus.

Licht tuinonderhoud.

Ik wil graag ondersteuning bij onkruid wieden, bladeren verwijderen, oude planten weggooien.

Tuin fatsoeneren

Onkruid verwijderen en afvoeren.

Tuin voorjaar klaar maken

Meidoorn snoeien, buxus verwijderen, nieuwe planten plaatsen

Laminaat leggen

Graag zou ik laminaat in mijn nieuwe woning gelegd willen hebben. Het gaat om de woonkamer, hal en grote slaapkamer inclusief plinten en ondervloer. Welke prijs rekent u voor deze klus ? Graag contact per mail omdat ik telefonisch minder goed te bereiken bent.

Tuinonderhoud

Kan tegels schoonmaken ook? Verder graag bekijken wat er nu al gedaan kan/moet worden.

Verwijderen mos, groene aanslag en onkruid

Ik zoek iemand die het mos etc. rondom het huis wil verwijderen en die ook de groene aanslag verwijderd. Totale oppervlakte is circa 100 m2.

Kraan vastzetten

De 1-gats mengkraan op mijn aanrechtblad zit los. Technisch gesproken zou ik dit zelf kunnen alleen heb ik dan weer iemand nodig die mij uit het keukenkastje trekt. Het is volgens mij een fluitje van een cent.

Boomtakken snoeien met mijn takkenschaar

Boomtakken snoeien met mijn takkenschaar ,voordat de blaadjes eraan komen en af en toe in de tuin helpen. Daar zal ik dan heel erg blij mee zijn.

computervraag

Goedemiddag, wat zou het fijn zijn als ik word geholpen met het maken van mappen voor mijn bestanden, documenten, brieven etc. Ik ben zelf aan de slag geweest om het vanuit een werkboek te leren, maar dat geef ik op. Het moet me echt voorgedaan en uitgelegd worden. Daarna in het bijzijn van de hulp het zelf gaan proberen. Ik gebruik Windows 10 op mijn laptop. Heeft iemand geduld om dat met me te doen? Ik wil heel graag beter overzicht hebben. Hartelijke groeten, Annie Oldenhof Windsingel 100.

Opruimen uitpakken kasten in elkaar zetten

Door dat ik verhuist ben moet alles uitgepakt worden maar ik zit in een rolstoel en kan dit dus niet zelf

Foto lijstjes ophangen

Ik heb wat foto's die opgehangen moeten worden

Lampen hangen

Ik ben 3 weken geleden verhuist en hen nog niet overal lampen hangen. Doordat ik in een rolstoel zit kan ik dit niet zelf

Was machine aansluiten en wasjes draaien

Ik ben 3 weken geleden verhuist en mijn wasmachine is nog niet aangesloten. Ik zit in een rolstoel dus kan niet zelf mijn was doen

blad vrij maken

Tuin, tegels/terras (zijkanten bepland) ongeveer 90 m2 bladvrij maken. 1x per maand tot bomen niet meer uitvallen

Graag zou ik ondersteuning willen bij het onkruid vrijhouden van mijn tuin

Zo mogelijk 1x in de 3 weken

Onkruidverwijderen

Wie O wie kan en wil mij helpen, ik heb 'n achtertuin en aan de voorzijde 'n zogenoemde oprit/parkeerplaats, waar onkruid tussen de tegels en tegen de schutting aan groeit, in de achtertuin staat het ongeveer 40 cm hoog, helaas kan ik het zelf niet meer daar ik aan beide knie�n geopereerd ben en waarschijnlijk moet dat weer gebeuren, in m' rug staan ook diverse (4) wervels vast, sinds december vorig jaar heb ik 'n nieuwe heup. alleen heb ik hier nog steeds veel last van.

onkruiden

Ik wil graag paar keer per jaar mijn onkruid verwijderen uit mijn achtertuin. Mijn achtertuin is ongeveer 40m2 groot.

Onkruid vrij maken van de tuin en de heg snoeien.

Het Onkruid verwijderen en snoeien van de heg en de klim hortensia. Door de reuma en een dubbelen enkelbreuk in februari lukt dit mij nu niet meer. Het is voor mij heel belangrijk dat de tuin er netjes uit ziet, omdat mijn huis te koop staat.

Onkruid verwijderen en de heg snoeien.

Door de reuma en wen dubbel enkel breuk in februari kan ik mijn tuin zelf niet meer bijhouden. Zou het er fijn vinden als ik hier hulp voor zou kunnen krijgen. Het is voor mij heel belangrijk dat mijn tuin er netjes uit ziet, omdat de woning te koop staat.

Onkruid vrij maken

Ik zoek iemand om de kleine voortuin onkruid vrij te maken. Door fybromyalgie en evenwichtstoestand niet meer in staat om het zelf te doen

Voortuin en achtertuin onkruid vrij maken

Ik zou graag willen dat mijn voor en avmchtertuin 1x per 2 weken onkruid vrij wordt gemaakt en dat mijn heg wordt bijgehouden.

Tuin onderhouden

Het onderhouden van de tuin van mijn moeder die 88 jaar is Om de week grasmaaien oppervlakte ongeveer 50 vierkante meter Onkruid weghalen Snoeien wanneer dit nodig is beetje eigen inzicht

Snoeien heg en coniferen

Graag binnen afzienbare tijd hulp bij heg en coniferen snoeien

Tuinieren , onkruid , snoeien

Ik zou graag 1x per 4a5 weken mijn tuin onkruid vrij en gesnoeid willen hebben

Border onderhouden onkruid vrij en straat schoon en netjes houden

Ik zoek een mannetje of vrouw die mij wil Helpen met mijn grote tuin . Je moet het wel leuk en er wat verstaand van hebben inschatten hoe veel uur doen we samen

Tuin onderhoud

ZONODIG GRASMAAIEN, ONKRUID ERUIT EN ZONODIG SNOEIEN.

Heggen snoeien

Ik wil in juli dit jaar heggen snoeien.

tuinhekje maken en plaatsen

wij zoeken iemand die voor ons een tuinhekje kan maken en plaatsen in de achter tuin.

Grasmaaien

Ik wil graag 1 x per maand mijn gras gemaaid. 80 m2 en de kantjes getrimd. Ik ben ernstig longpatient en kan het zelf niet meer. Hoeft echt niet voor niks maar moet wel redelijk blijven

Onkruid tussen tegels en coniferen snoeien

Voorlopig eenmalig, mss vaker

Tuin netjes maken

Ik ben op zoek naar iemand/meerdere personen die samen met mij en soms zelf mijn tuin kunnen bijhouden. Het gaat om onkuid weghalen, heggen bijhouden en andere snoei dingen. Wie heeft er groene vingers en kan mij helpen? Het zal gaan om eens in de 4 weken.

Tuinieren

Klimop snoeien en onkruid verwijderen, kan gedeeltelijk meehelpen

Grasmaaien en onkruid weg halen

Ik zoek iemand om mijn tuin te doen grasmaaien en onkruid weg halen 1 keer in de 4 weeken

Haag knippen

Heel graag hulp bij mijn haag knippen. Deze staat rondom het huis, is laag,alleen achterzijde hoog

Broeken korter maken

Ik heb 3 broeken die te lang zijn en korter gemaakt moeten worden

Tuin en voortuintje

Ik zoek iemand die mijn tuin het onkruid kan verwijderen en beetje bijwerken voor een vaste vergoeding svp niet te duur daar ik n laag inkomen heb. Zelfs kan ik het niet meer wegens pas een opperatie aan schouder en last heb van fybromalagie en n maag hernia

Hulp on tuin, voornamelijk onkruid wieden

Met Spoed gezocht: Graag een paar keer per maand een paar uurtjes onkruid wieden, wie kan daarbij helpen? Vergoeding �7,50 of �10,00 afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Tuinonderhoud

Circa 1 keer in de twee maanden een dagdeel onkruid verwijderen tussen de tegels en uit perkjes langs de tegels. Verder af en toe wat snoeiwerk en eventueel oude planten vervangen door nieuwe.

Klussen in de tuin

Onkruid verwijderen in tuintje en tussen de tegels, planten snoeien, planten poten.

Hulp bij de borders

Nadat ik m�n heup gebroken heb bij een val zijn de borders als een gek gaan groeien, het onkruid dus. Ik wil graag hulp bij het in orde maken van de borders en daarna het bijhouden

Regelmatig hulp bij het tuinieren

Ik wil graag iemand die mij af en toe helpt in de tuin met snoeien, opruimen, winterklaar maken etc. De tuin is ongeveer 800m2. Werkzaamheden en tijden in overleg.

De Hulsthaag snoeien samen met mijn man

er moet een hulsthaag tot aan de grond gesnoeid worden. we betalen per uur . 20 euro. de takken moeten op een wagen.mijn man brengt ze naar de stort.

Er moeten hekken opgeruimd worden omdat onze paarden weggaan.

afbreekwerkzaamheden .

Voortuin bijhouden 10m2

Ik wil graag ?e voortuin onkruidvrij houden en wat struikwerk gesnoeid hebben voor �20.00

Andere planten in de tuin.

Het gaat om 4 vakken van 1,50 x1,50 mtr. die door grondkruipers wat overwoekerd zijn.In overleg met de tuinhulp is het misschien mogelijk ,dit te verwijderen en andere nieuwe planten er in te zetten.

Hulp in de huishouding

Graag wekelijks hulp in de huishouding. Alle voorkomende werkzaamheden schoonmaken, stoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen etc. En willen hiervoor een vergoeding geven, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Tuinieren

We willen graag wekelijks onderhoud in de tuin. En willen hiervoor een vergoeding geven, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Tuinhulp

Onkruid weg halen en tegels schoon maken

Hulp bij het onderhouden van de tuin

Mijn tuin is redelijk groot, ik kan het niet meer zelf, ivm ziekte. Heel erg graag hulp bij voorjaar en najaar(winterklaar). Voorjaar; snoeien, onkruid, nieuwe aarde in de borders, de zakken aarde laat ik in overleg leveren. Verder wat kleine allerhande tuinklusjes.

Voorjaar klaarmaken van mijn tuin

Snoeiwerk, wat struiken weghalen, onkruid ( mos) weghalen

Onderhoudsvriendelijk maken van tuin

Onkruid wieden, struiken weghalen, snoeiwerk, nieuwe beplanting plaatsen

Snoeien en onkruid

Ik zoek iemand die mijn tuintje kan onderhouden maar hij moet eerst op orde gemaakt worden snoeien en onkruid

Onkruid wieden, snoeien, gras maaien

Ik wil graag regelmatig hulp. Uiteraard tegen betaling. Groet, Anna de Vries

Tuin hulp

Ik wil graag hulp in onze tuin. Kan het zelf helaas niet meer. Snoeien, onkruid wieden, gras maaien en wat er verder voorbij komt. Alle materiaal en elektrische grasmaaien aanwezig. Hoor graag. Groet, Anna de Vries

Een boompje, staat in (kleine) voortuin direct a d straatkant, snoeien.

Boompje, hoogte is rond 3 meter hoog (snoeien vanaf hoogte 2 meter) kunnen zelf voor afvoer takken zorgen.

Snoei werkzaamheden.

Eenmalig snoeien van hoge notenboom-fruitbomen / conniferen hagen = 30 meter =

Scheve schutting

Mijn schutting is scheefgewaaid door bomen aan de burenjant die er met flinke westenwind tegenaan duwden. Inmiddels zijn de bomen door de buren verwijderd en is een deel vd schutting gestut. Maar een ander deel helt nog naar voren. Ik zou het heel fijn vinden als iemand mij jan helpen hiervoor een oplossing te vinden.

Nog geen klus

Nog geen klus

Kleine tuin onderhoud

Ik wil graag van tijd tot tijd iemand hebben, die verstand van tuinieren heeft en onkruid voor mij kan wieden en, zo nodig, licht snoeiwerk doen en/of planten verzetten.

Tuin onderhoud maaien, knippen struiken e.d.

Gras 250m2 periodiek maaien jaarlijks snoeien coniferen e.d. Alle machines en materialen aanwezig.

Voortuintje leeghalen en bestraten en planten verzetten.

Mijn voortuintje van 14m2 moet onderhouden vrij worden gemaakt. Dus de planten die er nog instaan moeten eruit en daarna alles bestraten.

printer

brother printer: wil rechtstreeks van pc iets uitprinten , maar dat lukt niet

Onze tuin bijhouden

om de x weken de tuin rondom het terras bijhouden

Heg snoeien

Graag 3 keer per jaar heg snoeien

Onderhouden van de tuin

Ik zou graag willen dat 1x in de maand m�n tuin wordt onderhouden en eventueel ook het gras gemaaid wordt

De haag snoeien.

Graag wil ik hulp bij het snoeien van de heg ; hij is ca. 1.80 m. hoog en staat aan de voor- en achterkant van het huis. Vorig jaar is de heg niet gesnoeid, de ziekte van mijn vrouw legde het tuinwerk stil. Ik stel voor een vergoeding 10,00 per uur , lijkt dit wat? Ook zou ik hulp willen hebben bij het snoeien van de appelboom (laagstam). Al met al werk dat achterop is geraakt.

De haag snoeien.

Graag wil ik hulp bij het snoeien van de heg ; hij is ca. 1.80 m. hoog en staat aan de voor- en achterkant van het huis. Vorig jaar is de heg niet gesnoeid, de ziekte van mijn vrouw legde het tuinwerk stil. Ik stel voor een vergoeding 10,00 per uur , lijkt dit wat? Ook zou ik hulp willen hebben bij het snoeien van de appelboom (laagstam). Al met al werk dat achterop is geraakt.

Schutting repareren

Van de schutting is 1 paal helemaal verzakt. Hierdoor zijn planken van de schutting losgeraakt. Er moet een nieuwe paal (al aanwezig) in de grond worden gezet en een aantal planken moeten weer worden vastgezet.

Ik zou graag mijn tuin opgeruimd hebben en het nog wat klussen

Ik zou graag mijn tuin opgeruimd hebben en het bevestigen van een luifel aan de buitenkant boven mijn voordeur en het vervangen van het kattenluik.

Tuin onderhoud

Om te beginnen, snoeien van de Hedera en andere planten die gesnoeid moeten worden. Ik wil graag dat 1x per maand mijn voor-en achter tuin wordt bijgehouden

Hulp in de tuin

Wij willen graag dat het snoeiwerk verzorgd wordt en ook afgevoerd wordt

Heg snoeien

Ik hen een aantal heggen welke gesnoeid moeten worden.

tuin onderhoud.

Ik zou heel graag in het voorjaar iemand willen hebben,die mij met de tuin wil helpen. Zoals onkruid weghalen en gras maaien. Voor nu zoek ik eigenlijk iemand die af en toe met mij boodschappen wil doen.

Tuin opknappen voor de lente

Ik wil graag dat mijn tuintje wordt schoongemaakt na de winter, knippen, bladeren weg etc

Tuinafval wegbrengen

allereerst het tuinafval naar het afvalstation brengen en resterende tijd vullen met het verwijderen van het onkruid om het huis. *Aanhangwagen of busje is wel nodig voor het wegbrengen van het tuinafval. Verzoek om dit te regelen door tuinhulp >maximaal 5 uur

Hulp bij het maken van een website met Sitebuilder

Ik ben kunstenaar. Had websites, maar degene die dit deed is gestopt. Ik heb inmiddels zelf een domeinnaam, webhosting en Sitebuilder (abonnement voor twee maanden). Ik ben begonnen, maar vind zit nu 'vast' omdat ik de structuur van de site opbouw nog niet begrijp en raak in de war van de helpdesk e.d.

Sporten

Ik zoek een sportieve vrouw of man om mee te sporten, bijvoorbeeld bij goed weer buiten te tafeltennissen of te tennissen. Ik ben geen beginner, maar ook niet echt heel goed hoor, maar doe het ontzettend graag. Iets voor jou? Groetjes, Anne

Buitenkant houten huis schuren en schilderen

Het zou heel fijn zijn als ik hulp krijg bij het hoognodig onderhoud van mijn houten woning ?

Dimschakelaar aan de muur repareren

Mijn plafondlamp gaat ineens niet meer aan. Ik denk dat het aan de dimschakelaar aan de muur ligt. Of iets in de lamp zelf want de dimschakelaar in hetzelfde contact voor de achterkamer doet het wel. En ook graag 2 lampen verwisselen.

Hulp voor tuin snoeien en op ruimen groen

Ik wil graag hulp voor in mijn tuin kan het niet meer zelf voornamelijk snoeien En onkruid zelf matriaal in huis en het groen weg gooien vuilnis bak groen vlak bij

uitleg vergaderen via zoom

maandag a.s. 2november moet ik vergaderen via zoom.Wie kan mij uitleggen hoe ik dat op mijn laptop moet doen?

Lampen die ik niet los krijg los maken en vervangen.

graag vind ik iemand die mijn lampen die vastzitten los gemaakt worden (misschien met gereedschap) en vervangen worden.

tuinklus

tuin snoeiwerk plus onkruid verwijderen

Behangen

Ik heb een kleine kamer waarvan 2 muren behangen moeten worden

Activiteit

Auto wassen en stofzuigen

Laminaat leggen

Wil laminaat laten leggen 55m2

Tuin winterklaar maken

Ik vraag hulp met snooien van planten en dode planten weghalen. Mijn tuin is klein - ongeveer 1 1/2 x 3 1/2 meter. Kennis van tuineren vereist.

Appartuur aansluiten op TV

Ik vraag hulp om diverse programma's aan te sluiten op mijn TV.

snoeiwerk tuin

de laurus van ongeveer 4 meter breed en bijna 4 meter hoog moet gesnoeid worden.Van de bovenkant ongeveer een meter eraf.Ik ben in het bezit van een elektrische heggenschaar.

Boodschappen doen

Ik ben 66 jaar en door mijn ziekte val in de risicogroepvoor Corona en ik zoek daarom iemand die voor mij 1 of 2 x per week boodschappen wil doen bij de supermarkt.

I heb een grote tuin en wil graag blad opruimen

We zouden het fijn vinden als het blad geruimd wordt en de stoep geveegd kan worden. Eens in de twee weken

Tuinwerkzaamheden

Bladblzazen(in de herfst), onkruidwieden ( af en toe), grasmaaien.

Tuinklusjes

Ik zoek af en toe hulp voor in de tuin. Onkruid verwijderen (er staat niet veel), kantjes van het gras knippen, schoffelen en af en toe een plant verkleinen. In het voor en najaar een heg snoeien. (electrische heggenschaar is aanwezig) Ik heb handarthrose en krijg nog geen schep in de grond.

Hulp bij Facebook En Instagram op Mac computer

Het zou geweldig zijn als iemand met Mac -apple- kennis en verstand van Facebook eo andere social media mij helpt om dit onder de knie te krijgen!

Tuinklus

Ik ben een alleenstaande vrouw van 70jaar en ben pas verhuisd .Voor in de tuin staan wat struiken waarvan 2 grote struiken met rode besjes. Had die graag verwijderd maar ben daar zelf niet toe in staat. Wie biedt m�j hulp?

Schilderij ophangen met plug

Ik heb al heel lang een schilderij staan. Wil het graag opgehangen zien. Nu ik heel erg moet budgeteren, wilde ik vragen of iemand dat voor mij kosteloos wil doen. Het gaat om 1 schilderij.

Grasmaaien (en tuin onkruidvrij houden)

Ik ben op zoek naar iemand die het gras wil maaien. Plm. 750 m2. Liefst elke week. En als je het leuk vindt ook de tuin vrij houden van onkruid. Wij wonen in het buitengebied van Doornspijk, aan de Bovenweg.

Tuin onderhoudt

Ik wil graag dat het onkruid uit mijn tuin wordt verwijderd. In eerste instantie eenmalig en daarna Indien nog. Ivm gezondheidsproblemen lukt het mij niet meer. Helaas want ik kan er van genieten. Het is niet een grote tuin. Ik hoor graag u reactie en wat de kosten zijn. Mvg Petra

Onderhoud Tuin

Eenvoudig tuinonderhoud Graag zou ik willen dat 1x in de maand mijn tuin onkruidvrij gemaakt zou worden. Om gezondheid reden gaat het me teveel moeite te kosten. Het gaat hier om een klein tuintje, in het midden tegels aan de rand een heg en daar voor diverse struiken. Verwijderen van gras tussen de tegels , uitgebloeide bloemen, onkruid. Een of twee keer in de maand.

Tuin

Ik zou graag hulp willen bij onkruid af en toe weg halen wat tussen de tegels groeit en 2 x per jaar de heg snoeien tegen kleine vergoeding

beukenhaag knippen/pad geveegd

De beukenhaag moet 1 x per jaar worden geknipt

Onkruid verwijderen en snoeien

Mijn tuin voor- en achter bestaat hoofdzakelijk uit tegels, met daarin 3 houten bakken in de achtertuin en 1 in de voortuin. Ik heb rugklachten en het lukt mij noch mijn man om de tuin onkruid vrij te houden. Er zijn ook nog regelmatig andere klussen in de tuin, zoals snoeien. Het lijkt me handig als degene(n) die hulp komt bieden ook een kijkje neemt in wat hij of zij verder nog kan betekenen in de tuin :) Bij vergoeding vul ik nee in. mocht het niet lukken om gratis hulp te krijgen dan hoor ik dit graag en ook wat de dan kosten die hieraan verbonden zijn.

Schilderwerk

Wat bijwerken.

Tuinwerk

Iets mee helpen in de tuin.

Tuin en schilderwerk

Iets schilderwerk en tuinwerk.

snoeien langs de straatkant.

Ik heb langs de straatkant een hekje en in de tuin uiteraard planten. Die planten groeien zo snel dat ik het niet bij kan houden met snoeien. Ik ben 76 jaar oud en niet al te best meer ter been, en ik kan heel goed hulp gebruiken. Ik hoop dat ik zo duidelijk heb omschreven waar ik hulp bij nodig heb en waarom.

Mijn achtertuintje schoonmakenik wil graag dat mijn tuin 1 X per jaar goed achiingemaskt

Ik wil graag dat mijn achtertuin 2 X per jaar schoongemaakt wordt. Het gaat om onkruid weghalen, struiken snoeien,bladeren etc. In vuilniszakken doen, plaats aanvegen etc. Ik help zelf mee maar heb pijnlijke artrosehanden

Douchegordijnstang enz. ophangen, kastjes in elkaar zetten

Op te hangen in douche: 1) gordijnstang, 2) handdoekenrek, 3)opklapzitje Kasten(tjes) in elkaar zetten: 1 hoge (smalle) badkamerkast en 2 lagere kastjes. Er is iemand die mij wil helpen, maar ook niet alles meer kan, wil het echter graag samen doen met een "handige held". Eventuele vergoeding notk.

de heg knippen en het tuingroen opruimen

Het is afhankelijk van de prijs, maar voor mij zou een keer per maand goed zijn om te worden geholpen

Ik heb lage heggetjes in de tuin. Die moeten nodig gesnoeid worden. Dat is het voornaamste, maar er staat ook nogal wat onkruid op het pad.

Zie de korte omschrijving.

Ik heb lage heggetjes in de tuin. Die moeten nodig gesnoeid worden. Dat is het voornaamste, maar er staat ook nogal wat onkruid op het pad.

Het zou fijn zijn als u de heggetjes kunt komen snoeien, en nog wat extra werk als er tijd genoeg is.

schutting

schutting 2.50x2.00 mtr van planken en palen maken, en deur met beslag plaatsen

Kunstheggen plaatsen

Zou graag kunstheggen willen hebben in mij tuin. Aan 2 kanten en de achterkant schutting plus poort plaatsen. Wie zou dat tegen een redelijke prijs willen en kunnen doen.

Onkruidverwijderen

Ik wil heel graag dat het onkruid in m'n achtertuin en aan de voorkant van de woning verwijderd word, ik vraag het via deze site daar ik in mijn omgeving niemand ken aan wie ik het kan vragen. Wie ik ben? J.Busink, gepensioneerd, en woon in Hendrik Ido Ambacht. Daar mijn gezondheid te wensen overlaat, ik heb n.l. twee nieuwe knie�n en 4 wervels in mijn rug die vast gezet zijn, waardoor kan ik niet meer bukken. Ben ik op zoek naar 'n vrijwilliger die dit voor mij zou willen doen, ik wacht in spanning op wie mij komt helpen.

Tuin verzorgen maaien. Onkruid verwinderen

1x per 14dagen tuin verzorgen ongeveer 300 m2 onkrijd verwijderen met bosmaier dofe bloemen bereijderen terras met karcher doen

Eenvoudig tuinonderhoud

Graag zou ik willen dat 1x in de maand mijn tuin onkruidvrij gemaakt zou worden. Ik ben enige tijd geleden getroffen door een herseninfarct, dus zelf doen begint mij teveel moeite te kosten.

hulp bij computerwerk

hulp bij computerwerk

tuinhulp

af en toe hulp bij mijn tuinwerk

Muurtje metselen

Een muurtje metselen in de tuin Maatriaal is aanwezig behalve een metselmixer en bak

Portemonnee ophalen

Zie omschrijving

Onkruid uittrekken en heg snoeien.

Hallo Held, graag zoek ik iemand die bij mij onkruid wil uittrekken en de heg wil snoeien. Ik heb zowel een hand snoeischaar als wel een elektrische snoeischaar. Natuurlijk vind ik het heel gezellig wanneer wij op een gegeven moment, bij mooi weer in de tuin, gezellig samen kunnen lunchen en wat babbelen. Je zou mij heel gelukkig maken met je hulp. Ik ben 77 jr en kan het niet meer.

Tuinschutting. verstevigen, Een paar boompjes en planten opbinden!!

Mn schutting gaat bij storm flink heen en weer, dus, voordat hij helemaal omvalt, graag stutten!! als het mogelijk is ook een advies! B,v een schutting of matten o.i.d. ervoor zetten!!

slot in achterdeur van de tuin inzetten

Goedemorgen ik zou graag iemand willen vinden die voor meij in mijn achterdeur van mijn tuin een slot erin wilt zetten ,het slot heb ik al gekocht ,grt.MW.Hermans

Ik wil graag dat mijn luxaflex in de keuken word schoongemaakt

Ik wil graag dat mijn luxafles in de keuken wordt schoongemaakt

Iets ophangen

Glazen plaat en plank

HP printer draadloos maken

Ik heb een hp printer maar op een of andere manier, krijg ik het niet voor elkaar om deze draadloos te laten werken.

Nespresso apparaat pakt de cupjes niet meer.

De cupjes vallen gelijk in het bakje, worden dus niet meer tegen gehouden. En ik kan geen 2 kopjes koffie maken. Hopelijk is hier iemand, die er eens naar kan kijken.

Behanger of behangers laminaat leggers

Ps Zou graag willen dat er iemand was die mijn woon en slaapkamer wil en kan behangen Plus heb ook iemamd nodig die goed is in het leggen van LAMINAAT In de Woon, keuken, gang en slaapkamer heb niet veel om te betalen maar ben bereid om een nedrag te betalen

Advies/hulp voor wanden plaatsen in de overkapping.

Wanden zijn ongeveer 2.50 m x 3.00 m. Geen ramen in de wanden. Graag waterdicht, 2e hands materiaal. Wie kan me advies/hulp bieden bij het plaatsen van wanden in de overkapping.

Helpen terras leggen op terras appartement. Van �omposiet hout,30 m2.

Op terras appartement helpen om een houten vloer te leggen d.m.v. planken op balkjes van composiet hout. Circa 30m2. 1 a 2 dagen werk.

Helpen tegels afvoeren (30�30) van terras, 1e verdieping.

Op het terras liggen water afvoerende grindtegels van 30x30. Niet zo groot en zwaar dus. Het gaat om 30 m2. Dezentegels kunnen gratis afgehaald worden voor bijv. Volkstuin of terras maken of de tegels moe ten afgevoerd worden naar de Gemeente stortplaats. Kan d.m.v. aanhangwagen of busje o.i.d.

heg Knippen

Ik wil graag dat mijn heg - ongeveer 20 meter lang en 1.80 meter hoog - geknipt en het afval daarvan opgeruimd wordt.

snoeien van ligusterhaag 7 meter

voorlopig eenmalig hulp gezocht