Klussen

Overzicht aangeboden klus categorieën
Tuinieren
Dagje uit
Activiteiten
ICT
Administratief
Overig
Filter op
Graag zou ik ondersteuning willen bij het onkruid vrijhouden van mijn tuin

Zo mogelijk 1x in de 3 weken

Onkruidverwijderen

Wie O wie kan en wil mij helpen, ik heb 'n achtertuin en aan de voorzijde 'n zogenoemde oprit/parkeerplaats, waar onkruid tussen de tegels en tegen de schutting aan groeit, in de achtertuin staat het ongeveer 40 cm hoog, helaas kan ik het zelf niet meer daar ik aan beide knieën geopereerd ben en waarschijnlijk moet dat weer gebeuren, in m' rug staan ook diverse (4) wervels vast, sinds december vorig jaar heb ik 'n nieuwe heup. alleen heb ik hier nog steeds veel last van.

onkruiden

Ik wil graag paar keer per jaar mijn onkruid verwijderen uit mijn achtertuin. Mijn achtertuin is ongeveer 40m2 groot.

Onkruid vrij maken van de tuin en de heg snoeien.

Het Onkruid verwijderen en snoeien van de heg en de klim hortensia. Door de reuma en een dubbelen enkelbreuk in februari lukt dit mij nu niet meer. Het is voor mij heel belangrijk dat de tuin er netjes uit ziet, omdat mijn huis te koop staat.

Onkruid verwijderen en de heg snoeien.

Door de reuma en wen dubbel enkel breuk in februari kan ik mijn tuin zelf niet meer bijhouden. Zou het er fijn vinden als ik hier hulp voor zou kunnen krijgen. Het is voor mij heel belangrijk dat mijn tuin er netjes uit ziet, omdat de woning te koop staat.

Onkruid vrij maken

Ik zoek iemand om de kleine voortuin onkruid vrij te maken. Door fybromyalgie en evenwichtstoestand niet meer in staat om het zelf te doen

Voortuin en achtertuin onkruid vrij maken

Ik zou graag willen dat mijn voor en avmchtertuin 1x per 2 weken onkruid vrij wordt gemaakt en dat mijn heg wordt bijgehouden.

Tuin onderhouden

Het onderhouden van de tuin van mijn moeder die 88 jaar is Om de week grasmaaien oppervlakte ongeveer 50 vierkante meter Onkruid weghalen Snoeien wanneer dit nodig is beetje eigen inzicht

Snoeien heg en coniferen

Graag binnen afzienbare tijd hulp bij heg en coniferen snoeien

Tuinieren , onkruid , snoeien

Ik zou graag 1x per 4a5 weken mijn tuin onkruid vrij en gesnoeid willen hebben

Border onderhouden onkruid vrij en straat schoon en netjes houden

Ik zoek een mannetje of vrouw die mij wil Helpen met mijn grote tuin . Je moet het wel leuk en er wat verstaand van hebben inschatten hoe veel uur doen we samen

Tuin onderhoud

ZONODIG GRASMAAIEN, ONKRUID ERUIT EN ZONODIG SNOEIEN.

Heggen snoeien

Ik wil in juli dit jaar heggen snoeien.

tuinhekje maken en plaatsen

wij zoeken iemand die voor ons een tuinhekje kan maken en plaatsen in de achter tuin.

Nieuw slot in een binnendeur

Er is een kamertje in mijn huis dat ik graag op slot wil kunnen doen, daarvoor moet er een ander slot in gezet worden. Er zit nu een slot met alleen een kruk in. Om het te kunnen plaatsen moet er ook nog een gaatje geboord worden voor het sleutelgat. Als iemand me hierbij kan helpen dan lijkt me handig als die persoon eerst even langs komt om te kijken en overleg te plegen. Bij voorbaat dank.

Grasmaaien

Ik wil graag 1 x per maand mijn gras gemaaid. 80 m2 en de kantjes getrimd. Ik ben ernstig longpatient en kan het zelf niet meer. Hoeft echt niet voor niks maar moet wel redelijk blijven

Onkruid tussen tegels en coniferen snoeien

Voorlopig eenmalig, mss vaker

Tuin netjes maken

Ik ben op zoek naar iemand/meerdere personen die samen met mij en soms zelf mijn tuin kunnen bijhouden. Het gaat om onkuid weghalen, heggen bijhouden en andere snoei dingen. Wie heeft er groene vingers en kan mij helpen? Het zal gaan om eens in de 4 weken.

Tuinieren

Klimop snoeien en onkruid verwijderen, kan gedeeltelijk meehelpen

Grasmaaien en onkruid weg halen

Ik zoek iemand om mijn tuin te doen grasmaaien en onkruid weg halen 1 keer in de 4 weeken

Haag knippen

Heel graag hulp bij mijn haag knippen. Deze staat rondom het huis, is laag,alleen achterzijde hoog

Broeken korter maken

Ik heb 3 broeken die te lang zijn en korter gemaakt moeten worden

Tuin en voortuintje

Ik zoek iemand die mijn tuin het onkruid kan verwijderen en beetje bijwerken voor een vaste vergoeding svp niet te duur daar ik n laag inkomen heb. Zelfs kan ik het niet meer wegens pas een opperatie aan schouder en last heb van fybromalagie en n maag hernia

Hulp on tuin, voornamelijk onkruid wieden

Met Spoed gezocht: Graag een paar keer per maand een paar uurtjes onkruid wieden, wie kan daarbij helpen? Vergoeding €7,50 of €10,00 afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Tuinonderhoud

Circa 1 keer in de twee maanden een dagdeel onkruid verwijderen tussen de tegels en uit perkjes langs de tegels. Verder af en toe wat snoeiwerk en eventueel oude planten vervangen door nieuwe.

Klussen in de tuin

Onkruid verwijderen in tuintje en tussen de tegels, planten snoeien, planten poten.

Hulp bij de borders

Nadat ik m’n heup gebroken heb bij een val zijn de borders als een gek gaan groeien, het onkruid dus. Ik wil graag hulp bij het in orde maken van de borders en daarna het bijhouden

Regelmatig hulp bij het tuinieren

Ik wil graag iemand die mij af en toe helpt in de tuin met snoeien, opruimen, winterklaar maken etc. De tuin is ongeveer 800m2. Werkzaamheden en tijden in overleg.

De Hulsthaag snoeien samen met mijn man

er moet een hulsthaag tot aan de grond gesnoeid worden. we betalen per uur . 20 euro. de takken moeten op een wagen.mijn man brengt ze naar de stort.

Er moeten hekken opgeruimd worden omdat onze paarden weggaan.

afbreekwerkzaamheden .

Voortuin bijhouden 10m2

Ik wil graag ďe voortuin onkruidvrij houden en wat struikwerk gesnoeid hebben voor €20.00

Andere planten in de tuin.

Het gaat om 4 vakken van 1,50 x1,50 mtr. die door grondkruipers wat overwoekerd zijn.In overleg met de tuinhulp is het misschien mogelijk ,dit te verwijderen en andere nieuwe planten er in te zetten.

Hulp in de huishouding

Graag wekelijks hulp in de huishouding. Alle voorkomende werkzaamheden schoonmaken, stoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen etc. En willen hiervoor een vergoeding geven, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Tuinieren

We willen graag wekelijks onderhoud in de tuin. En willen hiervoor een vergoeding geven, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Tuinhulp

Onkruid weg halen en tegels schoon maken

Hulp bij het onderhouden van de tuin

Mijn tuin is redelijk groot, ik kan het niet meer zelf, ivm ziekte. Heel erg graag hulp bij voorjaar en najaar(winterklaar). Voorjaar; snoeien, onkruid, nieuwe aarde in de borders, de zakken aarde laat ik in overleg leveren. Verder wat kleine allerhande tuinklusjes.

Voorjaar klaarmaken van mijn tuin

Snoeiwerk, wat struiken weghalen, onkruid ( mos) weghalen

Onderhoudsvriendelijk maken van tuin

Onkruid wieden, struiken weghalen, snoeiwerk, nieuwe beplanting plaatsen

Snoeien en onkruid

Ik zoek iemand die mijn tuintje kan onderhouden maar hij moet eerst op orde gemaakt worden snoeien en onkruid

Onkruid wieden, snoeien, gras maaien

Ik wil graag regelmatig hulp. Uiteraard tegen betaling. Groet, Anna de Vries

Tuin hulp

Ik wil graag hulp in onze tuin. Kan het zelf helaas niet meer. Snoeien, onkruid wieden, gras maaien en wat er verder voorbij komt. Alle materiaal en elektrische grasmaaien aanwezig. Hoor graag. Groet, Anna de Vries

Een boompje, staat in (kleine) voortuin direct a d straatkant, snoeien.

Boompje, hoogte is rond 3 meter hoog (snoeien vanaf hoogte 2 meter) kunnen zelf voor afvoer takken zorgen.

Snoei werkzaamheden.

Eenmalig snoeien van hoge notenboom-fruitbomen / conniferen hagen = 30 meter =

Scheve schutting

Mijn schutting is scheefgewaaid door bomen aan de burenjant die er met flinke westenwind tegenaan duwden. Inmiddels zijn de bomen door de buren verwijderd en is een deel vd schutting gestut. Maar een ander deel helt nog naar voren. Ik zou het heel fijn vinden als iemand mij jan helpen hiervoor een oplossing te vinden.

Nog geen klus

Nog geen klus

Kleine tuin onderhoud

Ik wil graag van tijd tot tijd iemand hebben, die verstand van tuinieren heeft en onkruid voor mij kan wieden en, zo nodig, licht snoeiwerk doen en/of planten verzetten.

Tuin onderhoud maaien, knippen struiken e.d.

Gras 250m2 periodiek maaien jaarlijks snoeien coniferen e.d. Alle machines en materialen aanwezig.

Voortuintje leeghalen en bestraten en planten verzetten.

Mijn voortuintje van 14m2 moet onderhouden vrij worden gemaakt. Dus de planten die er nog instaan moeten eruit en daarna alles bestraten.

printer

brother printer: wil rechtstreeks van pc iets uitprinten , maar dat lukt niet

Onze tuin bijhouden

om de x weken de tuin rondom het terras bijhouden

Heg snoeien

Graag 3 keer per jaar heg snoeien

Onderhouden van de tuin

Ik zou graag willen dat 1x in de maand m’n tuin wordt onderhouden en eventueel ook het gras gemaaid wordt

De haag snoeien.

Graag wil ik hulp bij het snoeien van de heg ; hij is ca. 1.80 m. hoog en staat aan de voor- en achterkant van het huis. Vorig jaar is de heg niet gesnoeid, de ziekte van mijn vrouw legde het tuinwerk stil. Ik stel voor een vergoeding 10,00 per uur , lijkt dit wat? Ook zou ik hulp willen hebben bij het snoeien van de appelboom (laagstam). Al met al werk dat achterop is geraakt.

De haag snoeien.

Graag wil ik hulp bij het snoeien van de heg ; hij is ca. 1.80 m. hoog en staat aan de voor- en achterkant van het huis. Vorig jaar is de heg niet gesnoeid, de ziekte van mijn vrouw legde het tuinwerk stil. Ik stel voor een vergoeding 10,00 per uur , lijkt dit wat? Ook zou ik hulp willen hebben bij het snoeien van de appelboom (laagstam). Al met al werk dat achterop is geraakt.

Schutting repareren

Van de schutting is 1 paal helemaal verzakt. Hierdoor zijn planken van de schutting losgeraakt. Er moet een nieuwe paal (al aanwezig) in de grond worden gezet en een aantal planken moeten weer worden vastgezet.

Ik zou graag mijn tuin opgeruimd hebben en het nog wat klussen

Ik zou graag mijn tuin opgeruimd hebben en het bevestigen van een luifel aan de buitenkant boven mijn voordeur en het vervangen van het kattenluik.

Tuin onderhoud

Om te beginnen, snoeien van de Hedera en andere planten die gesnoeid moeten worden. Ik wil graag dat 1x per maand mijn voor-en achter tuin wordt bijgehouden

Hulp in de tuin

Wij willen graag dat het snoeiwerk verzorgd wordt en ook afgevoerd wordt

Heg snoeien

Ik hen een aantal heggen welke gesnoeid moeten worden.

tuin onderhoud.

Ik zou heel graag in het voorjaar iemand willen hebben,die mij met de tuin wil helpen. Zoals onkruid weghalen en gras maaien. Voor nu zoek ik eigenlijk iemand die af en toe met mij boodschappen wil doen.

Tuin opknappen voor de lente

Ik wil graag dat mijn tuintje wordt schoongemaakt na de winter, knippen, bladeren weg etc

Tuinafval wegbrengen

allereerst het tuinafval naar het afvalstation brengen en resterende tijd vullen met het verwijderen van het onkruid om het huis. *Aanhangwagen of busje is wel nodig voor het wegbrengen van het tuinafval. Verzoek om dit te regelen door tuinhulp >maximaal 5 uur

Hulp bij het maken van een website met Sitebuilder

Ik ben kunstenaar. Had websites, maar degene die dit deed is gestopt. Ik heb inmiddels zelf een domeinnaam, webhosting en Sitebuilder (abonnement voor twee maanden). Ik ben begonnen, maar vind zit nu 'vast' omdat ik de structuur van de site opbouw nog niet begrijp en raak in de war van de helpdesk e.d.

Sporten

Ik zoek een sportieve vrouw of man om mee te sporten, bijvoorbeeld bij goed weer buiten te tafeltennissen of te tennissen. Ik ben geen beginner, maar ook niet echt heel goed hoor, maar doe het ontzettend graag. Iets voor jou? Groetjes, Anne

Buitenkant houten huis schuren en schilderen

Het zou heel fijn zijn als ik hulp krijg bij het hoognodig onderhoud van mijn houten woning ?

Dimschakelaar aan de muur repareren

Mijn plafondlamp gaat ineens niet meer aan. Ik denk dat het aan de dimschakelaar aan de muur ligt. Of iets in de lamp zelf want de dimschakelaar in hetzelfde contact voor de achterkamer doet het wel. En ook graag 2 lampen verwisselen.

Hulp voor tuin snoeien en op ruimen groen

Ik wil graag hulp voor in mijn tuin kan het niet meer zelf voornamelijk snoeien En onkruid zelf matriaal in huis en het groen weg gooien vuilnis bak groen vlak bij

uitleg vergaderen via zoom

maandag a.s. 2november moet ik vergaderen via zoom.Wie kan mij uitleggen hoe ik dat op mijn laptop moet doen?

Lampen die ik niet los krijg los maken en vervangen.

graag vind ik iemand die mijn lampen die vastzitten los gemaakt worden (misschien met gereedschap) en vervangen worden.

tuinklus

tuin snoeiwerk plus onkruid verwijderen

Behangen

Ik heb een kleine kamer waarvan 2 muren behangen moeten worden

Activiteit

Auto wassen en stofzuigen

Laminaat leggen

Wil laminaat laten leggen 55m2

Tuin winterklaar maken

Ik vraag hulp met snooien van planten en dode planten weghalen. Mijn tuin is klein - ongeveer 1 1/2 x 3 1/2 meter. Kennis van tuineren vereist.

Appartuur aansluiten op TV

Ik vraag hulp om diverse programma's aan te sluiten op mijn TV.

snoeiwerk tuin

de laurus van ongeveer 4 meter breed en bijna 4 meter hoog moet gesnoeid worden.Van de bovenkant ongeveer een meter eraf.Ik ben in het bezit van een elektrische heggenschaar.

Boodschappen doen

Ik ben 66 jaar en door mijn ziekte val in de risicogroepvoor Corona en ik zoek daarom iemand die voor mij 1 of 2 x per week boodschappen wil doen bij de supermarkt.

I heb een grote tuin en wil graag blad opruimen

We zouden het fijn vinden als het blad geruimd wordt en de stoep geveegd kan worden. Eens in de twee weken

Tuinwerkzaamheden

Bladblzazen(in de herfst), onkruidwieden ( af en toe), grasmaaien.

Tuinklusjes

Ik zoek af en toe hulp voor in de tuin. Onkruid verwijderen (er staat niet veel), kantjes van het gras knippen, schoffelen en af en toe een plant verkleinen. In het voor en najaar een heg snoeien. (electrische heggenschaar is aanwezig) Ik heb handarthrose en krijg nog geen schep in de grond.

Hulp bij Facebook En Instagram op Mac computer

Het zou geweldig zijn als iemand met Mac -apple- kennis en verstand van Facebook eo andere social media mij helpt om dit onder de knie te krijgen!

Tuinklus

Ik ben een alleenstaande vrouw van 70jaar en ben pas verhuisd .Voor in de tuin staan wat struiken waarvan 2 grote struiken met rode besjes. Had die graag verwijderd maar ben daar zelf niet toe in staat. Wie biedt míj hulp?

Schilderij ophangen met plug

Ik heb al heel lang een schilderij staan. Wil het graag opgehangen zien. Nu ik heel erg moet budgeteren, wilde ik vragen of iemand dat voor mij kosteloos wil doen. Het gaat om 1 schilderij.

Grasmaaien (en tuin onkruidvrij houden)

Ik ben op zoek naar iemand die het gras wil maaien. Plm. 750 m2. Liefst elke week. En als je het leuk vindt ook de tuin vrij houden van onkruid. Wij wonen in het buitengebied van Doornspijk, aan de Bovenweg.

Tuin onderhoudt

Ik wil graag dat het onkruid uit mijn tuin wordt verwijderd. In eerste instantie eenmalig en daarna Indien nog. Ivm gezondheidsproblemen lukt het mij niet meer. Helaas want ik kan er van genieten. Het is niet een grote tuin. Ik hoor graag u reactie en wat de kosten zijn. Mvg Petra

Onderhoud Tuin

Eenvoudig tuinonderhoud Graag zou ik willen dat 1x in de maand mijn tuin onkruidvrij gemaakt zou worden. Om gezondheid reden gaat het me teveel moeite te kosten. Het gaat hier om een klein tuintje, in het midden tegels aan de rand een heg en daar voor diverse struiken. Verwijderen van gras tussen de tegels , uitgebloeide bloemen, onkruid. Een of twee keer in de maand.

Tuin

Ik zou graag hulp willen bij onkruid af en toe weg halen wat tussen de tegels groeit en 2 x per jaar de heg snoeien tegen kleine vergoeding

beukenhaag knippen/pad geveegd

De beukenhaag moet 1 x per jaar worden geknipt

Onkruid verwijderen en snoeien

Mijn tuin voor- en achter bestaat hoofdzakelijk uit tegels, met daarin 3 houten bakken in de achtertuin en 1 in de voortuin. Ik heb rugklachten en het lukt mij noch mijn man om de tuin onkruid vrij te houden. Er zijn ook nog regelmatig andere klussen in de tuin, zoals snoeien. Het lijkt me handig als degene(n) die hulp komt bieden ook een kijkje neemt in wat hij of zij verder nog kan betekenen in de tuin :) Bij vergoeding vul ik nee in. mocht het niet lukken om gratis hulp te krijgen dan hoor ik dit graag en ook wat de dan kosten die hieraan verbonden zijn.

Schilderwerk

Wat bijwerken.

Tuinwerk

Iets mee helpen in de tuin.

Tuin en schilderwerk

Iets schilderwerk en tuinwerk.

snoeien langs de straatkant.

Ik heb langs de straatkant een hekje en in de tuin uiteraard planten. Die planten groeien zo snel dat ik het niet bij kan houden met snoeien. Ik ben 76 jaar oud en niet al te best meer ter been, en ik kan heel goed hulp gebruiken. Ik hoop dat ik zo duidelijk heb omschreven waar ik hulp bij nodig heb en waarom.

Mijn achtertuintje schoonmakenik wil graag dat mijn tuin 1 X per jaar goed achiingemaskt

Ik wil graag dat mijn achtertuin 2 X per jaar schoongemaakt wordt. Het gaat om onkruid weghalen, struiken snoeien,bladeren etc. In vuilniszakken doen, plaats aanvegen etc. Ik help zelf mee maar heb pijnlijke artrosehanden

Douchegordijnstang enz. ophangen, kastjes in elkaar zetten

Op te hangen in douche: 1) gordijnstang, 2) handdoekenrek, 3)opklapzitje Kasten(tjes) in elkaar zetten: 1 hoge (smalle) badkamerkast en 2 lagere kastjes. Er is iemand die mij wil helpen, maar ook niet alles meer kan, wil het echter graag samen doen met een "handige held". Eventuele vergoeding notk.

de heg knippen en het tuingroen opruimen

Het is afhankelijk van de prijs, maar voor mij zou een keer per maand goed zijn om te worden geholpen

Ik heb lage heggetjes in de tuin. Die moeten nodig gesnoeid worden. Dat is het voornaamste, maar er staat ook nogal wat onkruid op het pad.

Zie de korte omschrijving.

Ik heb lage heggetjes in de tuin. Die moeten nodig gesnoeid worden. Dat is het voornaamste, maar er staat ook nogal wat onkruid op het pad.

Het zou fijn zijn als u de heggetjes kunt komen snoeien, en nog wat extra werk als er tijd genoeg is.

schutting

schutting 2.50x2.00 mtr van planken en palen maken, en deur met beslag plaatsen

Kunstheggen plaatsen

Zou graag kunstheggen willen hebben in mij tuin. Aan 2 kanten en de achterkant schutting plus poort plaatsen. Wie zou dat tegen een redelijke prijs willen en kunnen doen.

Onkruidverwijderen

Ik wil heel graag dat het onkruid in m'n achtertuin en aan de voorkant van de woning verwijderd word, ik vraag het via deze site daar ik in mijn omgeving niemand ken aan wie ik het kan vragen. Wie ik ben? J.Busink, gepensioneerd, en woon in Hendrik Ido Ambacht. Daar mijn gezondheid te wensen overlaat, ik heb n.l. twee nieuwe knieën en 4 wervels in mijn rug die vast gezet zijn, waardoor kan ik niet meer bukken. Ben ik op zoek naar 'n vrijwilliger die dit voor mij zou willen doen, ik wacht in spanning op wie mij komt helpen.

Tuin verzorgen maaien. Onkruid verwinderen

1x per 14dagen tuin verzorgen ongeveer 300 m2 onkrijd verwijderen met bosmaier dofe bloemen bereijderen terras met karcher doen

Eenvoudig tuinonderhoud

Graag zou ik willen dat 1x in de maand mijn tuin onkruidvrij gemaakt zou worden. Ik ben enige tijd geleden getroffen door een herseninfarct, dus zelf doen begint mij teveel moeite te kosten.

hulp bij computerwerk

hulp bij computerwerk

tuinhulp

af en toe hulp bij mijn tuinwerk

Muurtje metselen

Een muurtje metselen in de tuin Maatriaal is aanwezig behalve een metselmixer en bak

Portemonnee ophalen

Zie omschrijving

Onkruid uittrekken en heg snoeien.

Hallo Held, graag zoek ik iemand die bij mij onkruid wil uittrekken en de heg wil snoeien. Ik heb zowel een hand snoeischaar als wel een elektrische snoeischaar. Natuurlijk vind ik het heel gezellig wanneer wij op een gegeven moment, bij mooi weer in de tuin, gezellig samen kunnen lunchen en wat babbelen. Je zou mij heel gelukkig maken met je hulp. Ik ben 77 jr en kan het niet meer.

Tuinschutting. verstevigen, Een paar boompjes en planten opbinden!!

Mn schutting gaat bij storm flink heen en weer, dus, voordat hij helemaal omvalt, graag stutten!! als het mogelijk is ook een advies! B,v een schutting of matten o.i.d. ervoor zetten!!

slot in achterdeur van de tuin inzetten

Goedemorgen ik zou graag iemand willen vinden die voor meij in mijn achterdeur van mijn tuin een slot erin wilt zetten ,het slot heb ik al gekocht ,grt.MW.Hermans

Ik wil graag dat mijn luxaflex in de keuken word schoongemaakt

Ik wil graag dat mijn luxafles in de keuken wordt schoongemaakt

Iets ophangen

Glazen plaat en plank

HP printer draadloos maken

Ik heb een hp printer maar op een of andere manier, krijg ik het niet voor elkaar om deze draadloos te laten werken.

Nespresso apparaat pakt de cupjes niet meer.

De cupjes vallen gelijk in het bakje, worden dus niet meer tegen gehouden. En ik kan geen 2 kopjes koffie maken. Hopelijk is hier iemand, die er eens naar kan kijken.

Behanger of behangers laminaat leggers

Ps Zou graag willen dat er iemand was die mijn woon en slaapkamer wil en kan behangen Plus heb ook iemamd nodig die goed is in het leggen van LAMINAAT In de Woon, keuken, gang en slaapkamer heb niet veel om te betalen maar ben bereid om een nedrag te betalen

Advies/hulp voor wanden plaatsen in de overkapping.

Wanden zijn ongeveer 2.50 m x 3.00 m. Geen ramen in de wanden. Graag waterdicht, 2e hands materiaal. Wie kan me advies/hulp bieden bij het plaatsen van wanden in de overkapping.

Helpen terras leggen op terras appartement. Van çomposiet hout,30 m2.

Op terras appartement helpen om een houten vloer te leggen d.m.v. planken op balkjes van composiet hout. Circa 30m2. 1 a 2 dagen werk.

Helpen tegels afvoeren (30×30) van terras, 1e verdieping.

Op het terras liggen water afvoerende grindtegels van 30x30. Niet zo groot en zwaar dus. Het gaat om 30 m2. Dezentegels kunnen gratis afgehaald worden voor bijv. Volkstuin of terras maken of de tegels moe ten afgevoerd worden naar de Gemeente stortplaats. Kan d.m.v. aanhangwagen of busje o.i.d.

heg Knippen

Ik wil graag dat mijn heg - ongeveer 20 meter lang en 1.80 meter hoog - geknipt en het afval daarvan opgeruimd wordt.

snoeien van ligusterhaag 7 meter

voorlopig eenmalig hulp gezocht

Schoonmaken

Ik wil graag dat er gestoft en gezogen word in huis. Ramen zemen vind ik ook fijn als dat gebeurt. evenals de badkamers en toiletten

Wieden, bladblazen

Ik wil graag de tuin netjes houden door onkruid te plukken en blad te blazen en de terrassen schoon te maken

Mijn huis stofzuigen

1 x per week

Tuin wieden

Onkruid wieden

Hulp bij laptop

Kan er niet met overweg graag prive les7

Blad opruimen

Graag wil ik de gevallen bladeren opgeruimd hebben

koffie drinken,wandelen,boodschappen doen enz

Op dagen dat de heer des huizes naar de dagopvang van de Hullen gaat, zijn wij op zoek naar een vrijwilligster, leeftijd vanaf 20 jaar, die met mevrouw die nog thuis woont, gezellige dingen wil doen. Bijvoorbeeld een kopje koffie drinken, een wandeling met haar maken, boodschappen doen of samen de afwas enz. enz. Het gaat om de dinsdag, donderdag of vrijdag. Mevrouw zou het super fijn vinden om gezamenlijk iets te kunnen doen.

wandelen of een leuke activiteit doen met bewoonster zorgcentrum de Hullen,afd Eik

Wij zijn dringend op zoek naar een vrijwilliger die 1x per week wil wandelen of een leuke activiteit(nader te bepalen)wil doen met een bewoonster van onze afd. Eik van zorgcentrum de Hullen. Als er een goede klik is kan er misschien in de toekomst gekeken worden naar 2x in de week (Alles in overleg mogelijk). Wij zoeken een vrijwilliger in de leeftijd vanaf 20 jaar die enthousiast is en het leuk lijkt om een soort van gezelschapsdame/heer te zijn voor deze bewoonster.

boodschappen doen

Wij zoeken voor een bewoonster van onze zorginstelling een gezellige dame/heer die bij goed weer samen met de bewoonster een paar boodschapjes wil doen. Liefst op een donderdag. Tijden in overleg. Frequentie 1x per week of per twee weken. Alles in overleg mogelijk. Wie oh wie zou dit samen met onze bewoonster willen doen. Leeftijd vanaf 20 jaar.

helpen bij de lunch (verschillende dagen mogelijk)

Wij zijn op zoek naar iemand die wil helpen bij de lunch (mogelijk op di, do, vr, za) van 11.30 - 13.00 uur. Dit houdt in dat je (samen met een andere vrijwilliger) tafels dekt en bewoners voorzien van de lunch. Na afloop samen opruimen/afwassen. Leeftijd vanaf 18 jaar.

op donderdag vanaf 16.00 uur helpen bij de warme maaltijd

Op donderdag zijn wij op zoek naar iemand (vanaf 16 jaar) die wil helpen in de bediening van het restaurant van ons zorgcentrum. Dit houdt in dat je samen met een andere vrijwilliger tafels dekt, het eten uitserveert en helpt bij het afruimen. Deze activiteit is van 16.00 - 19.00 uur.