Gratis hulp bij klussen

Man die een nieuwe lamp indraait

Gratis hulp bij het klussen

Er is altijd wel iets te doen in of rond het huis. Bijvoorbeeld een lamp vervangen, onkruid weghalen of een schilderij ophangen. Naarmate u ouder wordt, is het steeds lastiger deze klussen zelf uit te voeren. U kunt hulp inschakelen van een professional maar u kunt ook opzoek gaan naar gratis hulp bij deze klussen.

Hoe krijg ik gratis hulp bij klussen?

HandigeHelden is een website waarbij mensen die hulp zoeken gekoppeld worden aan mensen die hulp te bieden hebben, deze mensen noemen wij onze helden. Door de klus kenbaar te maken op de website kunnen de helden kijken of deze klus bij hun past en besluiten hierop te reageren. Maar het kan ook andersom. U kunt als heldzoeker ook opzoek gaan naar uw held in de buurt. Doormiddel van chat of telefoon kunt u met elkaar in contact komen en een afspraak plannen. Sommige helden bieden gratis hulp bij klussen aan en sommige vragen een kleine bijverdienste, u kunt dit zien als een ‘’heitje voor een karweitje’’.

Aan welke klussen kunt u denken?

Bij klussen wordt er vaak gedacht aan fysiek werk. Maar er zijn natuurlijk veel meer hulpvragen dan alleen klussen. Daarom zijn er op de website van HandigeHelden verschillende categorieën gemaakt:

• Klussen
• ICT
• Administratief
• Activiteiten
• Dagje uit
• Overig

Zo kunnen er naast de bekende klussen van iets ophangen of tuinonderhoud ook hulpvragen geplaatst worden om gezellig samen te gaan wandelen of fietsen. Als u ergens hulp bij nodig heeft kunnen onze helden hier ongetwijfeld bij helpen.

Gemakkelijk uw klus plaatsen

Wanneer u hulp nodig heeft bij het klussen dan moet u allereerst lid worden van HandigeHelden. Vervolgens kunt u de klus of hulpvraag plaatsen door een formulier op de website in te vullen. Op dit formulier geeft u aan om welke categorie het gaat, wat er precies moet gebeuren en of u hier een vergoeding voor over hebt of dat het gratis gedaan moet worden.

Onze helden

Onze helden zitten door heel Nederland verdeeld en staan allemaal te trappelen om andere mensen te helpen. Helden bepalen zelf of ze gratis hulp bij klussen aanbieden of dat ze een kleine vergoeding vragen. Hier zit wel een maximum van €15 euro per uur of per klus aan, dit om het voor iedereen betaalbaar te houden.

Gratis lid worden

Wil jij nou gratis hulp bij het klussen of hulp tegen een kleine vergoeding? Word dan lid van HandigeHelden en plaats gemakkelijk uw klus online. Voordat u het weet hangt het schilderijtje aan de muur of is de tuin weer onkruid vrij.