Tuinhulp voor ouderen

Held die tuinhulp aanbiedt

Tuinhulp voor ouderen

Wilt u heerlijk blijven genieten van uw fantastische tuin? Dan hebben wij de tuinhulp voor ouderen waar u naar opzoek bent. Sterker nog, wij hebben niet één tuinhulp maar we hebben ze in overvloed. We noemen ze alleen geen tuinhulp maar we noemen ze helden, HandigeHelden!

HandigeHelden biedt tuinhulp voor ouderen aan

HandigeHelden is een platform waarbij we mensen die hulp zoeken verbinden met mensen die graag een helpende hand te bieden hebben. De mensen die hulp zoeken noemen wij op ons platform de heldzoeker. De heldzoeker kan heel eenvoudig een account aanmaken op de website van HandigeHelden. Wanneer het account aangemaakt is kan de klus voor tuinhulp aangemaakt worden.

Klus plaatsen op HandigeHelden

Wanneer de heldzoeker een account aangemaakt heeft en ingelogd is, dan kan de klus aangemaakt worden. Bij het aanmaken van de klus worden verschillende vragen gesteld, dit om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen over wat er moeten gebeuren in de tuin.

Stappenplan voor het aanmaken van de tuinklus:

  1. Vul een korte omschrijving in van de klus die gedaan moet worden. Hier kunt u bijvoorbeeld invullen: ‘’Tuinhulp’’
  2. Geef een duidelijke en specifieke omschrijving van wat er precies moet gebeuren. Vul hier bijvoorbeeld in: ‘’Ik wil graag mijn gras graag één keer per maand gemaaid hebben, de oppervlakte van het gras is ongeveer 40m2. Daarnaast zou ik graag wat extra tuinhulp kunnen gebruiken bij het wieden van het onkruid.’’
  3. Vervolgens geeft u aan op welke locatie de klus uitgevoerd moet worden. Op deze manier kunnen onze helden zien of dit een klus is die in de buurt is.
  4. Tot slot laat u aan de held weten of u er een kleine vergoeding voor over heeft of niet.

Hoe kan ik mijn tuinhulp vinden?

Er zijn twee manieren hoe u aan de ideale tuinhulp komt. Of laten we vanaf nu zeggen, hoe u in contact komt met uw ideale held. Doordat de klus te plaatsen op het platform van HandigeHelden kunnen de helden bij u in de buurt nu gaan reageren op de klus. Dit door het starten van een chat met u, wanneer de held een chat met u start dan krijgt u hier een e-mail van. Het is ook mogelijk dat de held telefonisch contact met u opneemt.

De andere manier om in contact te komen met uw held is om zelf actief de held te benaderen. Wanneer u ingelogd bent op de website van HandigeHelden dan vindt u een overzicht van alle helden die zich hebben aangemeld. In dit overzicht kunt u zoeken op woonplaats of postcode, wanneer u een held in de buurt gevonden heeft dan kunt u een chat starten of telefonisch contact met uw held opnemen.

Andere hulp nodig dan tuinhulp

Heeft u andere hulp nodig dan tuinhulp dan is dat uiteraard ook mogelijk. Zoals gezegd melden zich bij ons geen tuinhulpen maar helden en deze helden kunnen u met alles helpen. Ook wanneer u behoefte heeft een gezellige wandeling of een leuke activiteit dan zijn hier helden voor beschikbaar.