Over ons

Bij HandigeHelden.nl hebben we een droom. Dat we in onze samenleving echt naar elkaar omkijken en elkaar helpen. Dat iedereen in Nederland op een gemakkelijke manier betaalbare hulp kan krijgen voor in en om het huis. Dat we mensen in woonwijken kunnen verbinden, en dat we zo een bijdrage leveren aan het persoonlijk woongenot.

Een platform dat verbindt
Daarom hebben wij het platform HandigeHelden.nl opgericht. Een platform voor iedereen, voor elke leeftijd. Een platform dat hulpzoekenden en helpers met elkaar verbindt. Waar helpers hun hulp aanbieden en hulpzoekenden eenvoudig een klus plaatsen.

Onze helpers zijn HandigeHelden
Waarom onze helpers handig zijn? Ze hebben een vaardigheid, talent of expertise en die zetten ze graag in om de medemens te helpen. Van huishoudelijke werkzaamheden tot recreatieve activiteiten, van administratieve hulp tot het oppassen op kinderen of huisdieren. En onze helpers zijn helden. Ze worden gedreven vanuit de wil om iets goeds te doen en ze vragen niets tot weinig voor hun hulp.

Een HandigeHeld uit jouw buurt
Bij HandigeHelden bieden we zekerheid en gemak. Zoek je een helpende hand, dan plaats je gemakkelijk en kosteloos een klus op ons platform. Alle HandigeHelden uit jouw eigen regio kunnen deze klus bekijken. Bij interesse nemen ze contact op via het platform. Natuurlijk kun je ook de heldenpagina bekijken, met helden uit jouw buurt.

Ook wij helpen je graag
Heb je een vraag of wens? Wil je meer wetem over onze helden of wil je gewoon kennis maken? Laat het ons weten en stuur een bericht. Wij staan voor je klaar en helpen je graag.

 

Vind uw handige held
"Als ik iets niet kan oplossen schakel ik de hulp in van een Handige Held."
Wim Kruize
"Wekelijks wordt mijn tuin netjes onderhouden, ik ben hier erg blij mee."
Peter van der Velde

Waarom handige helden?

  • max. € 15,- per uur
  • sociaal
  • door ons gecontroleerde helden
  • geen verborgen kosten
  • gedreven vanuit de wil om goed te doen
  • bij u in de buurt