Over ons

Bij HandigeHelden.nl hebben we een droom. Dat we in onze samenleving echt naar elkaar omkijken en elkaar helpen. Dat iedereen in Nederland op een gemakkelijke manier betaalbare hulp kan krijgen voor in en om het huis. Dat we mensen in woonwijken kunnen verbinden, en dat we zo een bijdrage leveren aan het persoonlijk woongenot.

Een platform dat verbindt

Daarom hebben wij het platform HandigeHelden.nl opgericht. Een platform voor iedereen, voor elke leeftijd. Een platform dat hulpzoekenden en helpers met elkaar verbindt. Waar helpers hun hulp aanbieden en hulpzoekenden eenvoudig een klus plaatsen.

Onze helpers zijn HandigeHelden

Waarom onze helpers handig zijn? Ze hebben een vaardigheid, talent of expertise en die zetten ze graag in om de medemens te helpen. Van huishoudelijke werkzaamheden tot recreatieve activiteiten, van administratieve hulp tot het oppassen op kinderen of huisdieren. En onze helpers zijn helden. Ze worden gedreven vanuit de wil om iets goeds te doen en ze vragen niets tot weinig voor hun hulp.

Een HandigeHeld uit jouw buurt

Bij HandigeHelden bieden we zekerheid en gemak. Zoek je een helpende hand, dan plaats je gemakkelijk en kosteloos een klus op ons platform. Alle HandigeHelden uit jouw eigen regio kunnen deze klus bekijken. Bij interesse nemen ze contact op via het platform. Natuurlijk kun je ook de heldenpagina bekijken, met helden uit jouw buurt. 

Ook wij helpen je graag

Heb je een vraag of wens? Wil je meer weten over onze helden of wil je gewoon kennismaken? Laat het ons weten en stuur een bericht. Wij staan voor je klaar en helpen je graag.

Wilt u graag wat meer weten over het platform Handige Helden? Neem dan contact op met ons!  

 

Handige Helden B.V. 
Postbus 440
8070 AK Nunspeet

T. 085-7600395
E. info@handigehelden.nl
W. www.handigehelden.nl

Kvk-nummer 73395749
Bank rek. nr. NL25RABO 0337378215